2777
2789
عنوان

کنکوریااا

178 بازدید | 17 پست

من در طول سال با حنیف زیستو خوندم ولی تست زیاد نتونستم کار کنم به نظرتون الان جزوشو بخونم مرور کنم چقد میتونم تو کنکور بزنم؟

خیلی انگیزم افت کرده ممنون میشم بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برای جمع بندی چقدر خوندی چیارو خوندی

نتونستم درست جمع بندی کنم بی انگیزه شدم کلا چن وقت

الان حس میکنم زیست هرچی خوندم یادم نیست دیروز تو ازمون ۲۰درصد زدم

گفتم اگه مرور کنم جزوشو خوبه یا نه میتونم بالا ۴۰بزنم؟

نتونستم درست جمع بندی کنم بی انگیزه شدم کلا چن وقتالان حس میکنم زیست هرچی خوندم یادم نیست دیروز تو ا ...

خب برای همین پرسیدم

اره میتونی، اگه طول سال همه مباحثو کامل کار کردی نگران نباش

راستش برای کنکور اردیبهشت فکر نمیکنم بشه اما برای تیر مطمئنم میتونی، برای تیر تمام کنکور هارو کار کن 

برای اردیبهشت هم بشین مطالبو دوباره بخون این هفته؛ فصلایی که کاملا تسلط داری رو مرور کن و جزوه‌ش رو بخون

یه سوال راجع به حنیف؛ من خودم استادم فرهمندنیا بود الان دوستم برای سال بعد میخواد با حنیف برداره، کلاساش چطوریه؟ کتاب رو کار میکنه یا فقط جزوه؟ شکل ها تو کتابش هست کامل؟  و اینکه حجم جزوه‌ش چقدره

خب برای همین پرسیدماره میتونی، اگه طول سال همه مباحثو کامل کار کردی نگران نباشراستش برای کنکور اردیب ...

ممنون

جزوش کامله همه شکلارو هم کار میکنه نکتشونو میگه ۳پایه فک کنم نزدیک ۶۰۰صفحه باشه

نتونستم درست جمع بندی کنم بی انگیزه شدم کلا چن وقتالان حس میکنم زیست هرچی خوندم یادم نیست دیروز تو ا ...

زیست کنکورا رو بررسی کنی از فصلایی که خوندی خیلی بهت کمک میکنه

شما چطور درصد رو حساب میکنی؟

خب مشکل اینه میام بررسی کنم میبینم چیزی یادم نیست😭💔درصد چی؟

عیبی نداره عزیزم🥲قطعا همه چیزو یادمون نیست،منم تو شرایطی مثل شما هستم ولی بنظرم با یه مرور مشکلمون حل میشه

فقط نکته زیست کنکورای اخیر رو بنویس چون من کنکورا رو که دیدم اکثرا تکرار شده بودن

درصد زیستو،گفته بودی 20درصد میزنی