2777
2789
عنوان

چی شدهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 45 پست
خواهرم خونش اونجاست براثرشدت انفجاردره خونش شکسته یه کانتینرمنفجرشده تواسکله.هنوزدقیق مشخص نیست ولی ...

خدا رحم کنه 😢

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا.انگارباانفجارچنتاادمم میرفتن بالا😒

خدای من 😢

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید
مواد شیمیایی مخصوص ساخت موشک منفجر شده

شایعه نده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
ی احتماله شایدم مواد شیمیایی واسه چیز دیگه ای بوده ک نیتروژن داشته چون رنگ آتيشش نارنجی بود

گوگرد بوده خاله . تابته فعلا مشخص نیس اصل قضیه چی بوده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
منبعت بی بی سیه؟؟😂😂😂

لابد دیگه 

بیشتر ببینید
گوگرد بوده خاله . تابته فعلا مشخص نیس اصل قضیه چی بوده

ن خاله خوشگله زیر نویس اخبار گفته مواد شیمیایی داخل کانتینر 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

ن خاله خوشگله زیر نویس اخبار گفته مواد شیمیایی داخل کانتینر

اون نارنجی که تو میگی رو گفتم. خب گفته مواد شیمیایی نگفته سوخت موشک

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
منبعت بی بی سیه؟؟😂😂😂

ن بی بی سی هنوز اخبارش شروع نشده 

اگ دقت کنی زبر نویس گفته مواد شیمایی داخل کانتینر و اگ شیمی خونده باشی و انفجار رو دیده باشی نیتروژن رنگش نارنجیه و رنگ انفجار هم نارنجی بوده

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

اون نارنجی که تو میگی رو گفتم. خب گفته مواد شیمیایی نگفته سوخت موشک

شیمی نخوندی؟

الان دنبال اینی بگی من سواد ندارم و چشمم ب بی بی سیه؟

حالا شما بی بی سی نگاه میکنی اونم چیزی این چنینی گفته؟