2789
عنوان

میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 19516 بازدید | 1438 پست

خدایا! ✨️

دستانی که برای درخواست امر ظهورمولایمان بسویت 

با اشک و آه گشوده شده, خالی بازمگردان🤲

یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🤲 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

﷽💕مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:عُمرُ المَرءِ لاقیمةَ لَه.🪴عمر انسان (آنقدر گرانبها است که) به هی ...

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

﷽💕مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:عُمرُ المَرءِ لاقیمةَ لَه.🪴عمر انسان (آنقدر گرانبها است که) به هی ...

ممنون میشم برای من و همسرم هم دعا کنید معجزه بشه🤲💚

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤