2821
2789
عنوان

میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 19514 بازدید | 1438 پست

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنا و لاتهلکنا 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

من هراسانم از خودم و حملات و وسوسه هاے شیطان

هراسانم از آن لحظه اے ڪه از خودم و خودت غافل مےشوم و تو مرا مےبینے

از آن بدتر از شرمندگے بعد از غفلتم هراسانم ڪه چگونه دوباره صدایت کنم

چگونه دوباره ⚘اللهم عجل لولیک الفرج⚘ بگویم

منے ڪه شیطان غافلم ڪرده از تو

اما هرچه من از شما غافلم شما مراقبم هستید

توبه مےڪنید به جاے من 

و واسطه مےشوید براے بخشش من 

بین خداے مهربان و رحیم 

و چه زود همچون پدرے مهربان 

خطاے فرزند را فراموش مےکنید

آقاے مهربانے شرمنده ام به اندازه تمام دل شڪستنهایم و غافل شدن هایم

شرمنده ام که فرزند خوبے برایت نبودم . . .😔

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

‹❤️‍🩹›

-

چہ‌ڪنم‌دست‌خودم‌نیست؛

ڪه‌یادت‌نڪنم!

خواستےدل‌نبرے

تابہ‌توعادت‌نڪنم...🫠❤️‍🩹

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یا صاحب الزمان عج الله ادرکنا

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنا و لاتهلکنا 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🤲🏻

💚🌺🍃

🌺

در تمنای نگاهت، بیقرارم تا بیایی

من ظهور لحظه‌ها را، می‌شمارم تا بیایی

خاک لایق نیست تا به رویش پا گذاری

در مسیرت جان فشانم،گل بکارم تا بیایی

🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲

امام_زمان#   علیه‌السلام

🌺

💚🌺🍃

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

از فرصتهای زندگی باید برای خدمت به انسانها استفاده کرد برای شاد بودن برای مردم دار بودن کار و تلاش کردن و انجام کارهای مهم برای خودت و خانوادت و جامعه نشستن و خوندن مطالب و دعاها و ... به بهانه اینکه ثواب داره به هیچ دردی نمیخوره ثواب یعنی انجام عمل نیک و درست 

الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

من هراسانم از خودم و حملات و وسوسه هاے شیطان

هراسانم از آن لحظه اے ڪه از خودم و خودت غافل مےشوم و تو مرا مےبینے

از آن بدتر از شرمندگے بعد از غفلتم هراسانم ڪه چگونه دوباره صدایت کنم

چگونه دوباره ⚘اللهم عجل لولیک الفرج⚘ بگویم

منے ڪه شیطان غافلم ڪرده از تو

اما هرچه من از شما غافلم شما مراقبم هستید

توبه مےڪنید به جاے من 

و واسطه مےشوید براے بخشش من 

بین خداے مهربان و رحیم 

و چه زود همچون پدرے مهربان 

خطاے فرزند را فراموش مےکنید