2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک...؟

155 بازدید | 12 پست

پسرم تازه یک سالشو تموم کرده ،خیلی بد غذاس.بهداشت گفت یکم رو غذاش دقت کن،باور کنید قدم ب قدم دنبالش راه میرفتم،شاید ی قاشق بخوره،انگار لباشو چسب رازی زدن.تو رو خدا اگ تجربه ای دارید بگید.

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهت همینه که قدم به قدم دنبالش کردی واسه یه قاشق غذا حساس شده.دختر من ۱۵ ماهشه سر سفره اولین نفر ...

آخه تا قبل ی سالگیش هم زیاد اهمیت نمدادم،می گفتم اگ واقعا گرسنه باشه حتما میخوره.اما متاسفانه روز بروز بدتر میشه.از حرف بهداشت هم ترسیدم،دیگ ازوروز،ی قاشق ی بشقاب دستم تو خونه دنبالشم.تو 24ساعتم زیاد بخوره دوبار شیر میخوره.خیلی نگرانشم

وای خواهر پسرمنم اینجوریه..بعداینکه شربت ویتامین مینا جویس میدم هم دستشویی خوب میکنه هم غذاش نسبت ب ...

واقعاااااا؟اخ پسر منم خیلی سخت می ره دسشویی؟

جایزه بذارید واسش جوری که بفهمه اگه غذا بخوره جایزه میگیره

هنو نمیفهمه جایزه یعنی چی؟اما انواع اقسام صدای حیوانات رو در میارم،شکلک های مسخره،عین خیالش نی،موندم بخدا،آهنم نخورده

آهن بچه رو چک کن معمولا بچه هایی که کمبود آهن دارن کم اشتها هستند حتما آهن رو ادامه بده چون مشکل پسر ...

ممنون بابت راهنماییت،پسر من شیر خشک میخوره.یکی دو ماهم،فروگلوبین دادیم،اما بخاطر یبوستش شربت اهنش رو قطع کردیم،شوهرم میگه تو شیر خشک از 6ماهگی اهن هم هس،از بهداشت هم ک واس ازمایش خون نوشتنش،نبردیم ،یعنی دلمون نیومد،حالا هم بزرگترین مشکلمون نخوردن غذاس