2777
2789
عنوان

لیزیک چشم

124 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .وقتتون بخیر

من چشمام خیلی ضعیفه .رفتم پیش چشم پزشک و ایشون گفتن شماره چشمام ثابت شده و بهتره عمل حذف عینک رو انجام بدم. ضخامت قرنیه زیاد بود و همه کارها و انجام دادم فقط مونده تا عمل کنم و گفتن این ضخامت برای این عمل عالیه. حقیقتا خودم خیلی میترسم. اما واقعا دوست دارم انجامش بدم .

هیشکی می‌تونه راهنمایی کنه چکارایی باید انجام بدم؟

هیچ‌کار خاصی نمیتونم بکنم برای جبران محبتتون اما براتون دعا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خاصی نمیخواد 

اصلا استرس نداشته باش تا چند روز هم فقط باید عینک دودی مخصوص بزنی 

همین حواست به چشمت هم باشه بهش فشار نیار 

چیزی بهش برخورد نکنه یا اگه دستت الوده به چشمت نزن

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

سلام عمل کردین؟ چه روشی،؟ خوب بود؟

نه گلم ولی تو فامیلامون همه عمل کردن البته هشت سال پیش و راضیم .اما میگن نمی‌دونن که چجوریه چون میگن الان دستگاه ها و روش جراحی متفاوت تره 

البته خیلی راضین و میگن چشمی که لیزیک میشه اگر خوب دو هفته اول مراقبت کنی تا آخر عمر ضعیفیش بر نمیگر ...

ممنون.منم میخواستم‌انجام بدم امسال. خیلی هم گرون شده نمیدونم جاهای دیگه چقده اما prk بمن گفتن ۳۰ و فمتو ۴۵

اره واقعا خیلی فمتولزیک عمل خوبیه همین که از شر عینک خلاص میشی و نیازی نیست بزنی خودش بهترین اتفاقه من خودم پیش دکتر همایونی عمل کردم و نتیجه عالیه و چندین ماهه که عینک نمیزنم 

من دوسال پیش عمل لازک کردم بزرگترین لطفیه ک میتونی در حق خودت بکنی هیچچچچ ترس ودرد شدیدی هم نداره از ذوق بی عینکیه بعدش نگم برات😍

من شماره چشام ۵ونیم و۵بود 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃