2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پارسال میانگین هزار نفر اول تجربی 40 بود!

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

اخه اونو‌ مشکلی ندارمخیلی کندم نمیدونم واقعا چیکار کنم کلا ۶ روز مونده و منو هنو سر شیمی کندم🤦🏻‍♀️ ...

هدفت چیه

شیمی دبیرستذن کنکور اسونه کاش بیشتر تلاش میکردی راحت بالای پنجاه میزدی

من رشته دانشگاهبمه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

هدفت چیهشیمی دبیرستذن کنکور اسونه کاش بیشتر تلاش میکردی راحت بالای پنجاه میزدیمن رشته دانشگاهبمه

والا الان دیگه انقد ناامیدم هدفی برام نمونده

بازم تلاشمو میکنم تو همین چند روز سرعتمو ببرم بالا تا جایی که میشه

پارسال میانگین هزار نفر اول تجربی 40 بود!

جدی میگی؟ 

من 45 اینا میزنم دارم سکته میکنم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

جدی میگی؟منم حس میکنم سوالای کنکورش سخته البته غیر از سخت بودن خیلی برا من زمانبره

منم مشکل زمان دارم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

جدی میگی؟ من 45 اینا میزنم دارم سکته میکنم

بخدا که جدی میگم!

ولی پارسال اردیبهشت شیمی سختی داشت

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

2824
2823
2791
2779
2792