2777
2789
عنوان

آیاغسل من قبوله

235 بازدید | 11 پست

کلی چشمموبررسی کردم توحموم وقبلش

ازحموم اومدنی دیدم ریمل مونده بودروچشم راستم

حالاغسلم باطله??

غسل جبیره هم کردم نمازمم خوندم

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگہ ریمل ضد آب وچسبندگے زیاده لازمہ،میگن ریمل معمولے ڪہ چسبندگے ڪم داره لازم نیست،درمورد شما بہ پوست مالیده شده ومانده احتمالا لازم باشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

عزیزم اگه مقلد آقای سیستانی هستی همون چشم تو بشور به نیت غسل درسته اگه مقلد آقای خامنه ای هستی همون چشم تو به نیت غسل بشور بعد دوباره سمت چپ تم باید به نیت غسل بشوری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اگر مطمعنی مانع رسیدن آب بوده دوباره بشور . نظر مرجعتم نگاه کن بعضی مراجع گفتن همون قسمتو بشوری کافیه بعضیا هم گفتن همون قسمتو بشوری و مراحل بعدیشو انجام بدی یعنی شستن سمت راست و بعدش سمت چپ بدن 

نوری

آقای نوری رو نمیدونم عزیزم 

زنگ بزن 05132020حرم بپرس 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره قبوله . غسل جناب بود که نمازخونی باهاش ؟

عزیزم میدونستی اگه حکمی که میدی اشتباه باشه غسلش باطل باشه گردن شماست؟!