2777
2789
عنوان

وای دوست حسودددد بیاید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 48 پست
لازم نیس دروغ بگیمیتونی کامل نگی من باشم بهش میگم تو چقد درس خوندی بعدم مگه مدرسه میری؟

نه واسه نهایی دارم میخونم

خب بگم چی خوندی باز اون میپرسه خب تو چقدر خوندییییی

من موندم چیکاکنم

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رفتم سرکار حتی تبریک نگفتوقتی بهش گفتم یه نفر ازم خوشش اومده و شرایط پسره خیلی خوب بود داشت میم ...

وای عزیزم میشه بیشتر از رفتارش بگی منم یکیو دارم اینطوریه ولی فکر میکردم اخلاقشه هیچ وقت فکر نکردم حسوده

مثلا وقتی من آرایش میکنم لباس خوب می پوشم هیچوقت تعریف نمیکنه اگر بتونه ی ایرادی میگیره یا ندید میگیره. اگر چیزی بخرم مثلا طلا یا ی لباس گرون همش میگه تو چقدر دلت خوشه 

یا وقتی ازدواج کردم ازم فاصله گرفت و دیگه بهم پیام نمیداد و ..

وقتی فوق قبول شدم شروع کرد مسخره کردن اما خودش سال بعد کنکور داد داره فوق میخونه

نه واسه نهایی دارم میخونمخب بگم چی خوندی باز اون میپرسه خب تو چقدر خوندیییییمن موندم چیکاکنم

چقد رو مخه این رفیقت 

خوبیم داره که باهاش هستی؟ 

بنظر من پیاماشو دیر دیر جواب بده لازم نیس هر روز باهاش حرف بزنی

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

چقد رو مخه این رفیقت خوبیم داره که باهاش هستی؟ بنظر من پیاماشو دیر دیر جواب بده لازم نیس هر روز باها ...

نه بابا دختر بدی نیست 

من احساس حسودی ازش میگیرم نمیدونم چرا شاید بنده خدا اصلا حسود نباشه

بعد خب وقتی مثلا یکی از یکی بپرسه چقد خوندی بعد تو بپرسی خب تو چقد خوندی طرف اول دوباره بعد اینکه جوابتو داد میپرسه که باز تو چقد خوندی

یعنی هیچ جوره نمیشه جواب نداد

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻