2777
2789
عنوان

به توچه 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
این مذهبیا همه همینن تا دو تا رکعت نماز میخونن میشن ادم خوبه جوابشو بده

مذهبی واقعیه و خدا ترس و آگاه هیچ وقت به خودش اجازه ی همچین کاری رو نمی ده . نماز نخوندن حق الله هست ولی کار این خانم حق الناس.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اکثرا سرشون تو زندگیه دیگران چرا موهات بیرونه چرا مانتو فلانه خاله ی خودم همینجوریه باعث شدن تر و خش ...

نباید گفت 

مثل اینه که چنتا بدحجاب فاسد باشن. 

بگیم همه ی بدحجابا فاسدن. 

من نه مذهبیم. نه بد حجاب. یه ادم کاملا متوسطم.‌

و همیشه میگم دو طرف جگر همو نخورید. 

مذهبی واقعیه و خدا ترس و آگاه هیچ وقت به خودش اجازه ی همچین کاری رو نمی ده . نماز نخوندن حق الله هست ...

درسته ایشون مذهبی نما هستن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

شمام الان تموم مذهبیارو قضاوت کردی.

من منطورم مذهبی نما ها بود شما به بزرگواری خودتون بنده رو ببخشید🙏

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من منطورم مذهبی نما ها بود شما به بزرگواری خودتون بنده رو ببخشید🙏

گلم منم مذهبی نیستم. 

من یه ادم کاملا متوسطم. هم نماز میخونم. هم تو عروسیا حسابی شادی. 

نه این وری حساب میشم. نه اون وری.