2777
2789
عنوان

چشم رنگی یا مشکی

923 بازدید | 55 پست

من چشمام مشکی هست درشت هم نیست کشیده اس

وقتی کسی میبینم چشم زنگی خیلی حسرت میخورم

یک مدت لنز میزاشتم ولی خب سخته هی بزاری هی برداری تهش هم طبیعی نیست 

کلا از وقتی یادمه همه چشم رنگی ها رو دوست داشتن یک همکلاسی هم داشتم چشم رنگی خیلی بفیه دوستش داشتن

حالا من سفیدم به نظرتون کامل بلوند کنم تمرکز از رنگ چشم کم نمیشه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چشم قهوه ای هم رنگی حساب میشه؟؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

چشم سالم و بینا و بدون عینک (ضعیف نباشه)

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به نظرم همه رنگا قشنگه برای چشم 

روشن خاص تره ولی تیره هم خوبه 

من خودم چشمم تیره هست و راضی ام

تو هم بیخیال شو 

مگه چند درصد ایرانی ها رنگ چشمشون روشنه که الان حرص بخوری چرا چشمم تیره هست؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ای کاش همه اینطوری فکر. میکردنمونیکا بلوچی زیباترین زن دنیا هم چشم مشکی ایتالیایی هست

باشه ربطی نداره باور کن تحقیقات نشون داده شما با چشم های مشکی دنیا رو رنگین تر می بینین

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

اصلا اهمیت نمیدم هم چشم روشن خوشگل دیدم هم چشم تیره خوشگل برعکسشم دیدم چشم روشن زشت و چشم مشکی زشت 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه ( هر دو متأهل هستیم آقایون دایرکت ندن لطفا )