2777
2789
عنوان

هیجده سال پیش

260 بازدید | 16 پست

برام عروسی نگرفتن هنوز ک‌هنوز تو دلم مونده 

اونموقع شوهرم پول یه عروسی ساده داشت ولی گفت نمیگیرم چون خسیس بود میگفت پول نمیدم منم ۱۴ سالم بود از بس تو عقد مامانم اذیتم کرده ک برو سر خونت دیگه نمیزارم شوهرت بیاد اینجا هر بار به شوهرم حرف بار میکرد بعد هم گفت برو بدون عروسی برو مگه چی میشه مثل زنا بیوه حتی وسایلم نچیدن بار ماشین کردن وسایلم گفتن برین 

عروسی تو دلم مونده

ول کن بابا من ک عروسی گرفتن برام اصلا چیزی نفهمیدم از خستگی اصلا هم فیلمامو نمیبینم.الان ک مدشده سالگرد ازدواج میرن سالن لباس عروس میپوشن میرن آتلیه توهم همینکارو بکن

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اینکه عالیه. اگه عروسی گرفته بودی. الان خییییییییییییییییییلی بیشتر حرص می خوردی و ناراحت بودی.

چه ربطی به بیوه ها داره. 

بعد هم خب همه جهیزیه رو بار ماشین می کنن. روی کول که نمی برن

ول کن بابا من ک عروسی گرفتن برام اصلا چیزی نفهمیدم از خستگی اصلا هم فیلمامو نمیبینم.الان ک مدشده سال ...

واقعا عین بچها کوچیک تو دلم مونده لباس سفید تور بپوشم 

خب اینکه عالیه. اگه عروسی گرفته بودی. الان خییییییییییییییییییلی بیشتر حرص می خوردی و ناراحت بودی.چه ...

عزیزم ۱۸ سال پیش همه عروسی میگرفتن بعد از ۳.۴ روز قبل میرفتن خونه عروس جایزه عروس میچیدن  رسما اونموقع خیلی دوست داشتم ولی برا من هیچکار نکردن

بعدها میفهمی عزیزم لباس سفید تور پوشیدن واقعا لذت داره بعدها میفهمی عزیزم

برای من مهم نیست این چیزا 

نهایت ی مهمونی با دوستام و خانواده نزدیک میگیرم 

چرا ی عده غریبه رو دعوت کنم اول جوونی کلی هزینه کنم زیر بار فشار برم بعد برن بگن ال بود و بل بود تا آخر عمرم دیگه نمیبینمشون