2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد🥲

145 بازدید | 23 پست

سه ماهگی خوبه برا ختنه کردنش؟ من به نظرم هر چی زود تر انجام بشه بهتره حتی تا الانم دیر شده به نظرم ولی شوهرم اجازه نمیده ببرمش هر دفعه یه بهونه ای میاره، که دردش میگیره، بخیه جوش نمیخوره و..... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم مشکلش با ختنه چیه، قایمکی ببرم خودم میتونم از پسش بربیام موقع آوردنش از مطب؟؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چه زودتر طبیعتا بهتره

تکون زیاد نمیخوره راه نمیره خودشو رو زمین نمیکشه

فقط تنها چیزی ک من میدونم

اینه دکتر درست حسابی باید ببری

جایی ک کارشون همین باشه

چون مهمه طرف چجور انجام بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر منو روز زایمانم دکتر کودکان تو بیمارستان اومد دید گفت میشه ختنش کرد همون روز اول ختنه کردن

کاش برا منم همون موقع انجام میدادن

پسر من ۱۳روز دیگه سه ماهه میشه میخام تا اونموقع انجام شه

ولی شوهرم به حدی میترسه انگار قراره اونو ختنه کنن😑

هر چه زودتر طبیعتا بهترهتکون زیاد نمیخوره راه نمیره خودشو رو زمین نمیکشهفقط تنها چیزی ک من میدونماین ...

آره تحقیق کردم یکی هست همه خیلی تایید میکنن میخام ببرمش، اگه شوهرمو قانع کنم

پدرشوهری مادرشوهری.. داری که شوهرت به حرفاش گوش کنه به اون بگو باهاش حرف بزنه هرچی سنش کمتر باشه سری ...

آره میخام به مادرشوهرم بگم بگه بهش نشد

یواشکی میبرم، فقط میترسم زبونم لال خدای نکرده اگه مشکلی پیش بیاد میگه من اجازه نداده بودم که😓

آره تحقیق کردم یکی هست همه خیلی تایید میکنن میخام ببرمش، اگه شوهرمو قانع کنم

ولش کن

بگو باید سریع ببریمش

تا غلت زدن رو زمین و.... رو یاد نگرفته بخیه اش باز شه

مگر بگی شوهرت کلا با ختنه مخالفه و نمیخواد ختنه کنید

وگرنه اگر قراره یه روز بگه ببریم ختنه

همین الان موقعشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بردی فقط کاری که دکتر میگه رو انجام بدهبچه من به روش حلقوی بود و دکتر براش فقط یک سرم شستشو داد همین ...

ممنون عزیزم❤❤

باید زودتر ببرمش هر طور شده، دیگه اگه کم کم خودشو رو زمین اینا بکشه خیلی سخت میشه

اصلا اصلا عقب ننداز

پسرت اگه دست و پا بزنه با به شکم برگرده هردوتون بیشتر اذیت می‌شید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ولش کنبگو باید سریع ببریمشتا غلت زدن رو زمین و.... رو یاد نگرفته بخیه اش باز شهمگر بگی شوهرت کلا با ...

میدونی یه بار گف بزار بزرگ شه خودش برا خودش تصمیم بگیره😑

ولی من میدونم دردش چیه، میترسه، از ترسش چرت پرت میگه