من می دانم یکی از خصوصیات نفس یا شیطان هست لازم نیست در هر زمینه ای متخصص باشیم. و بتونیم نظر بدیم تا بگن چه با معلوماته.دوستی میگه استرس و اضطراب دارم یا بچم این مشکل و داره. دقت کردین فوری میگن تراپی. بابا خودش اینو می دونه. فقط اینجا می خاد از تجربه های مشابه یا راه هایی که کسی رفته و نتیجه گرفته استفاده کنه چون جوابی نداره فوری یک اسم یاد گرفته اونو میگه تراپی. بارها دیدم در مسائل حقوقی اصلا تخصص ندارن از گوگل و هوش مصنوعی یک چیزایی می گیرن و مشاوره می دن. همین جور اطلاعات نادرست و میگن آدم می مونه چی بگه. یا در مسائل پزشکی و داروها الحمد ولله همه مون فوق تخصص داریم. یه عده هم بیماری روانی شونو اینجا به نمایش می زارن. وصیت نامه ی مولانا رو گذاشتم یکی میگه جعلیه. یکی میگه نه ا ینطور نیست. فقط کارشون ایراد گیری برهم زدن موضوع هست.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
که من الان یه هفته اومدم خونهفقط میخوام شوهرمم رضایت بده،همه چی سفت وسخت باشهبعدها نتونه ادعا کنه که ...
بعد هم می تونه ادعا کنه هم می تونه نکنه. ببین دادگاه تمکین با بقیه فرق داره. مثلا به دادگاه مهریه و حضانت فقط یک بار رسیدگی میشه و پرونده بسته میشه. اما تمکین و هزار بارم میشه مطرح کرد. و شما گفتم هر دفعه حتی الکی بگی می ام خونه و حتی نیای باز حکم تمکین رد میشه
خواهش میکنم عزیزم. ارزوی توفیق و خوشبختی دارم. پس صلح بهتره. قرآن هم اینو میگه. تو سوره ی نسا در دعوای زن و شوهر میگه والصلحٌ خیر. و مولانا میگه. چو حق فرمودست کاالصلح خیر/رها کن ماجرا را ای یگانه. بخشش گذشت ساختن زندگی تحمل تفاوتها و سختی ها خیلی با ارزشه و اجر داره. پس با این صحبتها جای بحثی برای رضایت و بسته شدن پرونده ونمی مونه