2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
اول باید انحصار وراثت همین امروز انجام بدین. بعد گفتم با قاضی صحبت کنید تامین دلیل بدین تا آزاد بشه

خیلی ممنون

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

سلام عزیزم

ببخشید گلم،مزاحمتون شدم

من با تمکین برگشتم

یعنی روز تمکین گفتم همین امروز برمیگردم

قاضی هم خداییش طرف من رو گرفت

و وافعا همون دوز برگشتم

الان هنوز حکم تمکین نیومده

شوهرم میگه بریم رضایت بده،رو پرونده نفقه

بهترین کارچیه؟

من الان میخوام زندگی کنم

برای پرونده تمکین و نفقه بهترین کار چی هست؟

خودم گفتم بریم روهردو پرونده سازش بزنیم

میشه راهنماییم کنید

دقیق چکار کنم گه بعدا به ضررم نباشه؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزمببخشید گلم،مزاحمتون شدممن با تمکین برگشتمیعنی روز تمکین گفتم همین امروز برمیگردمقاضی هم خد ...

دوست عزیز شما با توجه به وضعیتتون باید تصمیم بگیرین. شما احتمال خیلی زیاد تو هر دو پرونده موفق میشین. یعنی حکم تمکین رد میشه. و به نفقه محکوم میشن. اینجا دو تا فرض هست اگه قصدتون صلح و سازش و ا امه ی زندگی هست خوب سازش کنید. اما اگه شک دارین. بزارین حکم بیاد بعدا. چون بر فرض الان حکم رد تمکین با محکومیت در نفقه بیاد به نفع شماست. که در آینده خدا نکرده باز اختلاف پیش اومد شما می تونید به این حکم ها استناد کنید و در محکمه پیروز بشین. مثلا بعد 5 سال بگین آقای قاضی ایشون قبلا هم این دعوا رو طرح مردن و رد شده اینم حکمش. یا به نفقه محکوم شده اینم حکمش. فهمیدین چی میگم منظورم روشنه یا نه؟ ولی از طرفی هم فکر می کنید تغییر کرده و پی به اشتباهش برده صلح بهتره. چون من تو زندگی شما نیستم که ببینم چی صلاحه یا نه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دوست عزیز شما با توجه به وضعیتتون باید تصمیم بگیرین. شما احتمال خیلی زیاد تو هر دو پرونده موفق میشین ...

عزیزم والا قصدم زندگیه

الانم به شوهرم گفتم اول میریم برای تمکین میگه زنم برگشته

وامصا میزنی

منم رو پرونده نفقه رضایت میدم

خوبه؟

اینم بگم شوهرم خودش حقوق خونده،مسائل رو بلده

دیگه نیتش رو نمیدونم

پناه برخدا

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دوست عزیز شما با توجه به وضعیتتون باید تصمیم بگیرین. شما احتمال خیلی زیاد تو هر دو پرونده موفق میشین ...

اینم بگم نفقه به ماهی ۳/۵۰۰محکوم شد

وهمه رو پرداخت کرده

تمکین هم قاضی یه کلمه گفت خانوم برمیگردی؟

گفتم بله،همبن امروز

که خداییش شوهرمم اومد دنبالم

الان یه هفته برگشتم

عزیزم والا قصدم زندگیهالانم به شوهرم گفتم اول میریم برای تمکین میگه زنم برگشتهوامصا میزنیمنم رو پرون ...

بله نیت و نمیشه فهمید. اینکه گفتین بریم بگو برگشته برا تمکین. گفتم احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد تمکین رد میشه و به نفع شما حکم صادر میشه. و لزومی برای این کار نیست چون همینکه به قاضی گفتین بر می گردم قرار رد تمکین صادر میکنه. با این کار شما پس کار لغو و بیهوده انجام می دین

بله نیت و نمیشه فهمید. اینکه گفتین بریم بگو برگشته برا تمکین. گفتم احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد تمکین ...

یعنی نرم برای تمکین؟این اخرین چیز پرونده تمکینمه

منظورش چیه؟

بله نیت و نمیشه فهمید. اینکه گفتین بریم بگو برگشته برا تمکین. گفتم احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد تمکین ...

فریبا جان اولا ازت ممنونم که جواب همه رو باحوصله میدین

بعد اینکه من واقعا سردرنمیارم

اینکه میگید رد تمکین،مگه مال زمانی نیست که مثلا نامه پزشکی قانونی اینا داشته باشی؟

یکم برام گنگه

یعنی نرم برای تمکین؟این اخرین چیز پرونده تمکینمهمنظورش چیه؟

به نظرم دادگاه تمکین و برنده میشی. اینم که گزاشتی مفهوم نیست چه دستوری قاضی داده باید پرونده مطالعه بشه. اما بدترین و نهایت دستورش این میشه که به نیروی انتظامی دستور می ده همراه شوهر تون و ریش سفید ابیان دنبالت بگن حاضری بری خونه یانه. فقط همین. مجبورت نمی کنن. فقط مامور سوال میکنه اگه بگی می رم صورت جلسه میشه می ره دادگاه قاضی رد تمکین می ده. اگه بگی محاله برم باز صورت جلسه می کنن حرفتو و دادگاه حکم نشوز صادر میکنه

فریبا جان اولا ازت ممنونم که جواب همه رو باحوصله میدینبعد اینکه من واقعا سردرنمیارماینکه میگید رد تم ...

خواهش میکنم. نه خلاصه بگم. اگه شما بگین می رم خونه قاضی تو پرونده ی تمکین به نفع شما و به ضرر همسرتون پرونده رو می بنده. ولی بگی الا بلا بمیرم هم نمی رم و مامور می آد دم خونه تون و صورت جلسه میکنه شما محکوم میشین

به نظرم دادگاه تمکین و برنده میشی. اینم که گزاشتی مفهوم نیست چه دستوری قاضی داده باید پرونده مطالعه ...

عزیزم فک کنم شمامتوجه منظور من نشدی؟

من فقط میخوام شوهرم بیاد بگه زنم برگشته وپرونده مختومه بشه،همین

دنبال رد دادخواست تمکین نیستم

اونم درمقابل برای پرونده نفقه میخواد من رضایت بدم

خواهش میکنم. نه خلاصه بگم. اگه شما بگین می رم خونه قاضی تو پرونده ی تمکین به نفع شما و به ضرر همسرتو ...

که من الان یه هفته اومدم خونه

فقط میخوام شوهرمم رضایت بده،همه چی سفت وسخت باشه

بعدها نتونه ادعا کنه که برنگشتم وکلک زدم

عزیزم فک کنم شمامتوجه منظور من نشدی؟من فقط میخوام شوهرم بیاد بگه زنم برگشته وپرونده مختومه بشه،همیند ...

عزیزم دقیق و نکته ای متوجه شدم. شاید مشکل زبانی باشه. من بهتون میگم شوهرتون بیاد بگه خانمم برگشته یا نگه تاثیری نداره برای شما چون شما تو این پرونده پیروزی. پس کار شما لغو بیهوده هست. از طرفی هم حکم نفقه رد بشه به ضرر شماست. گفتم اگه مساله ی عشق و دوست داشتن هست 1+1میشه یک و این مسائل مهم نیست. ولی مساله جنگ و دادگاه باشه نه شما رضایت نفقه بده نه ایشون رضایت تمکین