2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نودل و سوشی بخورید ولی خام نباشه ماهیش

کیمچی هم بخورید

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

دوکبوکی پنیری من دوست داشتم 

اگ اصفهانی هستی بهت بگم کجا بری ک بگیری 

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

سوشی تو ذائقه بچه ها نیست

مگه نودل واسش بخری

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من رستوران کره ای تا حالا نرفتم ولی غذای چینی خوردم خوشمزه بود ، معمولا نودل دارن کره یا ، رول سبزیجات فکر کنم باشه ، دوکبوکی ( فکر کنم سس تند داره مطمئن نیستم ) و از اینجور چیزا ، اتفاقا فکر کنم غذاهاشون شیرین باشه و بچه ها دوست داشته باشن ، معمولا غذاهای ملل تو هر کشور با طبع مردم همون کشور هم تعدیل میشه یعنی احتمالا تا حدی ایرانی‌زه شده اس ، از خود گارسون یا شخصی که سفارش میگیره هم میتونین بپرسین ، به طور کل شنیدم طبعشون شیرین و تنده سر همین اگه حساسین بپرسین که غذا تند نباشه که بچه مشکل پیدا نکته ولی من خودم غذا شیرین دوست دارم ، حالا رفتین ممنون میشم فیدبک بدین و نظرتون رو بگین 😍

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من رستوران کره ای تا حالا نرفتم ولی غذای چینی خوردم خوشمزه بود ، معمولا نودل دارن کره یا ، رول سبزیج ...

ما رفتیم و سوشی سفارش دادیم. گفت ماهی هم خام داره و هم ماهی و میگو سوخاری شده.

ما سوشی شاه میگو و ماهی سفارش دادیم که سوخاری شده بود.

با ۲تا سس کنارش برامون آورد که یکیش خیلی تند بود و یکیش ملایم و کمی نمکی بود.

ما دوست نداشتیم. برنجش سرد بود. لایه جلبک دورش بود که گاز میزدی جدا نمیشد.

در کل برای بار دوم امتحان نمیکنم

2823
2791
2779
2792