2777
2789
عنوان

چرا آمدم

70 بازدید | 10 پست

دیشب آنقدر گریه کردم واقعا نمی‌دونم خدا چی دید تو من آورد من رو بیچاره مامان بابام دلم میخواد بمیرم براشون چون خیلی اذیت شدن هم من هم داداشم بیش فعال هست درس نمخوانه همش تو کوچه هست اذیت میشه هم خودش هم ما من که از این طرف درس اصلا خوب نیست نمره هام خیلی کمه هیچ به دردی نخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بی خیال باش همه که نباید دکتر ومهندسی بشن

بابا آخه باید ی ویژگی داشته باشم همش گند میزنم اون از درسم اون از دوستام اصلا اوضاع خیلی خیطه دکتر چیه من کلی افتاده دارم اصلا ی رشته معمولی هم بیارم یا علی 

میتونی راجع به وضعیت تحصیلیت از یک مشاور کمک بگیری یا اینکه اگر میبینی به درس علاقه نداری دنبال علای ...

ببین مشکل فقط درسی نیست کلا هیچ چیز به درد بخوری ندارم اصلا نمی‌دونم خدا چی دید من رو آورد فقط یکم خوشگلم همین وگرنه همش گند میزنم بیچاره پدر مادرم همش حسرت میخورن