2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم گرم مزاجه یا نه

2490 بازدید | 100 پست

بچه ها از کجا بفهمم خواستگارم گرم مزاجه یا نه 

الان با هم دوستیم  اومده خواستگاری بابام فعلا گفته نه و شرط گذاشته 

اما این موضوع برام خیلی مهمه چون مامان خودم سرد مزاج بود و سرش شلوغ سر همین طلاق گرفتن منم اینطوریم کاملا و مادربزرگمم اینجوری بود و کلافه شده بود از پدربزرگم و در نهایت طلاق گرفت😂

از کجا بفهمم ایشون زیادی گرم مزاج نباشه ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حرفای اوجوری میزنه یا وقتی باهمید فضولی میکنه میشه فهمید که طبعش گرم

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

اگر خحالتی نیستی ، مستقیم ازش بپرس

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

نه اخه مذهبیه الان هیچکاری نمیکنه

اهان . پس بنظرم مستقیم ازش بپرس

این خیلی موضوع مهمی مگه میشه خواستگاری اومده باشه در مورد این موضوع حرف نزده باشین ازش بپرس

خجالت میکشم ایشونم مذهبیه ازم نمی‌پرسه 

زشته من بپرسم؟فکر نکنه قصد بد دارم 

ببین میگفت موهاش ریخته به خاطر تستسترون بالا مزاج ربطی ب این داره

اینو نمیدونم

ولی سعی کن در موردش تو جلسات آخر حرف بزنی فوق العاده مهمه 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

2790
2778
2791
2779
2792