همین تازه در واحدمونو باز کردم یه مارمولک بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ جلو در بود حالم بهم خورد یعنی تازه اینجا همیشه درا بستن یبارم چسب موش گذاشتیم همه مارمولکا رو گرفتیم خونه تازه ساخته تمام ۴ واحد منظورم راه پله اشه فرش شده هست وای بخدا بدنم مور مور شد دیدمش
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بدبختی اینه رو تابلو خونمون هم یه دوتا مگس روهم دیدم
انگار خونه ما شده مکان برای جک و جونورا
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
منم هوای سرد دوست دارم اما بیشتر گرما رو دوست دارم فقطم گرمای جنوب باقی جاها افتابش خیلی بده و گرماش ...
توکه خرمشهری هستی چرااا
گرما میمیریم کولرم جواب نمیده
مارمولک که کاری نداره تازه سوسک و پشه ها رو میگیره ما دیروز مار بزرگ تو فن کولرمون رفته بود تو پره کولر دیگه مرد شوهرم درش آورد نزدیک یک متر بود باید احتیاط کرد
وای خدا تابستون فصل بو فصل عرق فصل حشرات فصل گرما 😒
خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.
یاخدا اینا چین اخه من فقط مگس دیدم ازش بشدت هم@متنفرم چندشم میشه واقعا زندگی توجنوب خیلی بده البته بی احترامی نباشه چون من فوبیای خزنده دارم مارببینم رسماهمونجاسکته میکنم!
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن