2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 87 پست
الان چیزی بگم قهر و دعوا می شه بابا، آخرشم به من می گن بی لیاقت

ای وای توهم برای تولدش لاک 24 رنگه بگیر بده بهش بعدا برای خودت میمونه

میفهمه دیگه از اینکارا نکنه 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

کلا اقایون اینطورین😐😐😐

دوز پسرم میگف روز تولدت بریم مغازه فلان چیزو برات بخرم😐

اخه کیو میبرن خودش کادوشو انتخاب کنه😂😂😂😂😂😂

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ای جان عزیزم میدونم کلی خورد تو ذوقت. اولین باره کادو میخره برات؟ شاید بلد نیس چی  بخره. نم ...

قبلا یه بار یه نیم ست استیل گرفت. واسه یلدا هم یه دستبند نقره. یه بارم یه عروسک.

ولی می دونی تا یه مدت طولانی به من کادو نمی داد، تا من یه بار زدم زیر گریه گفتم تو اصلا به من کادو نمیدی. بهش برخورد! گفت من تو فکرش بودم می خواستم یه چیز خیلی خوبی بگیرم و قرار بود سورپزایز بشی و .... که هیچم من ندیدم اون سورپرایز بزرگ چی بوده!!  باز واسه یلدا هم کلی گریه کردم گفتم خانواده ت اصلا محل من ندادن واسه یلدا. که رفت دستبند گرفت. فقط عروسک رو خودجوش گرفته بود.

ولی استارتر بخاطر کارش ازش ناراحت نشو.ب این فکر کن ک چقد براش مهم بودی ک نشسته فکر کرده ک چی برات بخره ک خوشحال بشی ..ب این فکر نکرده ک تو خوشحال نمیشی نمیدونسته ک ب کارت نمیاد 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ولی استارتر بخاطر کارش ازش ناراحت نشو.ب این فکر کن ک چقد براش مهم بودی ک نشسته فکر کرده ک چی برات بخ ...

بابا خب جواب اون ذوق کشته شده و روح زخمی منو کی می ده :))))

کلا اقایون اینطورین😐😐😐 دوز پسرم میگف روز تولدت بریم مغازه فلان چیزو برات بخرم😐 اخه کیو میبرن خ ...

نمی دونم واقعا سیستم فکر کردنشون چطوریه که به این نتایج درخشان می رسن

پسرتون مگه چند سالشه؟

من یه بار توی گروهمون به دوست شوهرم پیشنهاد دادم برای خانومت عروسک بخر حالاشوهرم همه اتاقم رو پر از عروسک کرده موندم چی بهش بگم حالا خانوم اون دوستش اون زمان ۱۵ سالش بود من  الان ۳۱ سالمه😁
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمی دونم واقعا سیستم فکر کردنشون چطوریه که به این نتایج درخشان می رسن پسرتون مگه چند سالشه؟

دوس پسرمو گفتما😆😆😆

24سالشه

جدا منم درک نمیکنم فازشون چیه😖😖😖

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
بچه ها دارم دیوونه می شم فکر کن چند ماه منتظر تولدم بودم اخرش اینجوری انقد حالم گرفته شده ول ...

عزیزم منم از این حالگیری ها زیاد داشتم با این تفاوت که واسه من اصلا هیچی نگرفت حتی تبریکم نگفت با اینکه ۱۰۰۰بار مستقیم قبلش بهش گفته بودن😭

بابا خب جواب اون ذوق کشته شده و روح زخمی منو کی می ده :))))

ولی تو خوبی من خیلی زیاد میزنم تو حالش برام گوشی خرید توقع داشتم اپل بخره یا سامسونگ s8 دیدم رفته سامسونگ j7خریده انقدر ناراحت شدم و بهش غر زدم که چرا برای من ارزش قائل نیستی همش چیزای دست پایین میگیری.در صورتی که من دلم میخواد هرچی میگیرم براش بهترین مارک باشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

حالا عشق من زیاد اهل کادو دادن نیستمنم نمیدم هربار تولدم بخره تولدش میخرم میگه الان بخر بعد عروسی نخر  البته با شوخی میگه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

من سال اول انظار داشتم برام گوشی بخره اومد جلودر بهم ی انگشتر نفره داد جاش خیلی شیک بود دراوردم دیدم انقد ظریفه خورد تو ذوقم اما الان خیلی دوستش دارم همیشه دستمه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
دوس پسرمو گفتما😆😆😆 24سالشه جدا منم درک نمیکنم فازشون چیه😖😖😖

وااااااااای :)))))) من فکر کردم خواستی بنویسی: دیروز پسرم

اینجوری شده

:))))))

تعجب هم کردم گفتم ایشون که انگار متولد 76 عه :))