2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 87 پست

استارتر خیلی خنده داری میگه یا شاید از اینا  و بلکه هم از اینا 😂😂😂 اون گلابی هارو که نگووو  چاقالوهای دلبر 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
تبلیغ؟ اینا از ده تا تولید کننده مختلفه یعنی همشون قراره به من پول بدن ؟ :))  اینا فقط عکس چیز ...

اینا رو ول کن بگو چی خریده

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی که خریده: 

دی وی دی رایتر اکسترنال :| :| :| :| :| :|

آخه چرررررا

نمی فهمم

تو سرش چی گذشته

که با خودش گفته بذار اینو واسه تولدش بهش بدم

کلی ذوق کنه و خوشحال شه! 

آخه اصلا چیزی که خریده، حتی اگه به درد من هم بخوره، کل مزه ی تولد رو واسم کشت

تا سه میشمارم اگه نگی گزارشوتو ب صورت افقی و عمودی میزنم😀😀

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
چیزی که خریده:  دی وی دی رایتر اکسترنال :| :| :| :| :| :| آخه چرررررا نمی فهمم تو ...

شاید میخواسته برا خودش بخره گفته با یک تیر دو نشون بزنم😂

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چیزی که خریده:  دی وی دی رایتر اکسترنال :| :| :| :| :| :| آخه چرررررا نمی فهمم تو ...

به فکر خودش بوده شاید تو زندگی مشترک خودش استفاده کنه 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ