2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبخونم کات کنم میگم شاید پسر خوبی باشهخودش میگه میخوام برات آینده فلان بسارم پشتتم

دروغ میگه همشون همین حرفارو میزنن 

یه مشاور کلیپشو دیدم میگفت پسرا واسه اینکه راحت دخترارو مخشونو بزنن همون اول از آینده حرف میزنن ولی بعد یهو میبینی میزاره میره ، مخصوصا وقتی کاراشو کرده باشه عکساتو دیده باشه....

عاشق خوابم 🦥💜

دروغ میگه همشون همین حرفارو میزنن یه مشاور کلیپشو دیدم میگفت پسرا واسه اینکه راحت دخترارو مخشونو بزن ...

عکسام همه عکسایی معمولیه که ملت میذارن پرفایلشون 

عجیب اینه که هنوز حدود خودش رو رعایت کرده و هیچ وقت نگفت عکس با لباس فلان بفرست و اینا یا فحشی یا حرف جنسی بزنه 

برا همین میگم شاید پسر خوبی باشه

خیلی خیلی مراقب باشین جدیدا پسرهایی دیدم از دختره عکس و فیلم گرفته بعضی هاشونم دل دختره رو برده و ازش فیلم وعکس گرفته و ازش سوء استفاده میکنه هر وقت یه خواسته ای داشته تهدید میکنه دختره ناچار میشه وگرنه آبروش میره 

خیلی مراقب باشین جامعه خطرناکی شده 

خیلی خیلی مراقب باشین جدیدا پسرهایی دیدم از دختره عکس و فیلم گرفته بعضی هاشونم دل دختره رو برده و از ...

اخه عکس اونجوری نخواسته اصلا 

اصن نمیگه عکس بفرست خیلی کم پیش میاد

عکسام همه عکسایی معمولیه که ملت میذارن پرفایلشون عجیب اینه که هنوز حدود خودش رو رعایت کرده و هیچ وقت ...

خب عسیس دلم پسرا همون اول رابطه نمیان بگن عکس از کو....ت بزار که😂 کم کم وقتی اعتماد دخترو جلب کردن و مخ زنی خوب پیش رفت اونموقع میگن عکس بده ، جوریم میگن که تو با رضایت و اعتماد کامل بفرستی  اگه خیلی حرفه ای بود که دیگه کاری میکنه دختر با جون و دل بهش بده و بدنشو بزاره جلوش ، بعدشم خوب که خالی شد حالا یا میگه ما بهم نمیخوریم و میره یا واضح میگه خسته شدم ازت و عیب ایراد الکی میگیره ، ته تهش خیلی وجدان داشته باشه بخاطر اون رابطه نزدیک به دختره میگه خودم پول میدم برو چیزتو جراحی کن اما ولم کن

ته اکثرشون همینه ، یا بعد عکس نودایی که با زبون چرب دریافت کردن  میرن یا بعد اینکه خوب دخترو دستمالی کردن 

اولش فقطططط حس اطمینان میدن ولی 

تاپیک همین نیم ساعت پیشو دیدی؟ اسی چه بلایی سرش اومده و حالا استرس شدید داره 

عاشق خوابم 🦥💜