2777
2789
عنوان

عصبانیم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 46 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هروقت خوشه که هیچی ما در شان اون نیستیم ولی تا به یه مشکلی بر میخوره زنگ میزنه به شوهرم که بره حلش ک ...

خب شوهرت به خاطرداداشش رفته نه جاریت 

شمام گیرالکی نده

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

ببین هیچکاری نمیتونی بکنی تا زمانیکه خودشوهرت ضربه بخوره از داداش و زن داداشش چون هرکاری کنی کار خود ...

تا حالا شده واسه من یه مشکلی پیش اومده باشه زنگ زدیم ولی نیومدن واهمیت ندادن

تا حالا شده واسه من یه مشکلی پیش اومده باشه زنگ زدیم ولی نیومدن واهمیت ندادن

اینجوری نمیشه باید بدجور رکب بخوره جوریکه خودش دیگه نخواد بره باگفتن تو درست نمیشه تجربه کردم ک میگم

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

اینجوری نمیشه باید بدجور رکب بخوره جوریکه خودش دیگه نخواد بره باگفتن تو درست نمیشه تجربه کردم ک میگم

نمیفهمه خودش اگه بدترین کارم در حقش بکنن بازم اونهارو به من ترجیح میده اگه به خاطر بچه ام نبود باهاش زندگی نمیکردم

داداش نه زنداداشش زنگ میزنه فقط

بعضی چیزاروهرچی بیشترگیربدی بدتره،مردابدترلج میکنن،ی مدت بی خیال باش چنددفه که بره وبیادوبعدببینه که او جوری که خودش وقت میذار اونابه دردش نمیخورن به خودش میاد

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

درکنارش قهربی خودم باهمسرت نکن باهاش صمیمی باش ومحبت کن،مطمئن باش بعدیه مدت میادطرفت 

لجبازی وقهر تواین موارد بدترباعث لج کردن مردمیشه