2777
2789

یه دختر سه ساله دارم با یه پسر سه ماهه که اصلا اروم نمیشه رفلکس داره

چند مدته با شوهرم بحث داریم اصلا اوضاع روحیم خوب نیست 

حالا مادرم برادرمو یه روزه برداشته اوورده گذاشته پیش من رفته 

۱۳سالشه دخترمو کتک میزنه جیق و داد میکنه اسباب بازیای دخترمو خراب میکنه 

مداوم گرسنشه باید حتما غذای گرم هم بخوره (به غیر از نهارو شام) کل خونرو بهم میریزه میگه میترسم باید پیشم بخوابی شوهرمو مسخره میکنه بهش میگه خاله شوهرمم مدام بحث میکنه چرا برادرت این حرفو میزنه 

زنگ زدم به مادرم گفتم اذیته میکنه گفت خودت یجوری کنترلش کن 🤯منم گوشیو روش قطع کردم 

بخدا چهار ساله همسایمه پدرمو داورده 

ی حریم شخصی توخونم ندارم بدون در زدن میان در یخچالمون باز میکنن وسیله میبرن خونرو میگردن 

حالا بنظرتون من اشتباه کردم گوشیو سر مادرم قطع کردم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااا

من نمیفهمم چرا ۴ ساله با مادرت همسایه موندی؟

من باشم کسی ک انقد بی‌درک عه رو از زندگیم حذف میکنم  یا ارتباطم باهاش رو ب حداقل میرسونم  حتی اگر مادرم باشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

زشته مادرته حرمت نگه دار

از اول قبول نمیکردی. حالا دیگه سرزنش نکن

کارتن بذار براش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه بچه که نیست رفتاراش خیلی بده ،باید کمکت میکرد نه اینکه اینقدر اذیتت کنهبه مادرت بگو شرمنده من دیگ ...

بخدا ده بار گفتم هرچی غذا میخوره میریزه زیر پاش 

حتی باردار بودم میومد پیشم ولش میکرد میرفت بزور خم و راست میشدم کار میکردم

انقد از بضی تاپیک ها حرصم میگیره دلم میخاد همون لحظه پاشم برم خونه استارتر  مشکل رو حل کنم و برگردم 🤣

معذرت میخام ولی مادرت هیچ وقتی برای تربیت داداشت نذاشته انگار

مهمون خونه‌تونه بعد ب صاحب خونه بی‌احترامی میکنه

بنظرم مقصر شمایی

وقتی مادرت میگه کنترلش کن  ینی داره بهت اختیار میده

یکبار با صدای بلند و لحن قاطع داد بزن سرش  بگو اینجا مهمونی احترام خودتو نگه دار  شوهرم چن برابر تو سن داره  اگ میخای بی‌احترامی کنی برو خونه بابا تنها بمون

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!