2777
2789
شوهرت دوس نداری؟

با مامانش نه بدون مامانش آره 

نمیشه هم خر و بخواد هم خرما رو یکیو انتخاب کنه 

من که خودم قرول میکنم طلاقم بده نمیدونم دردش چیه 

دورم میمونم ازشون باز بعد یکی دوسال میان سمتم

هی نفسی میاد و میگاد🙃

با مامانش نه بدون مامانش آره نمیشه هم خر و بخواد هم خرما رو یکیو انتخاب کنه من که خودم قرول میکنم طل ...

ببین خب نمیشه 

تو مادرشوهرت ک کفش نیستید 

تو بگی یا آبی بپوش یا سبز 

هر دو تون لازم داره بعنوان یه مرد 

ولی مادرشوهرت واقعا کارش افتضاح بوده 

کاش یه کاری کنی نبینیش فقط شوهرت ارتباط داشته باشه و اینکه ب رفتار هاش عکس العمل نشون نده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خب نمیشه تو مادرشوهرت ک کفش نیستید تو بگی یا آبی بپوش یا سبز هر دو تون لازم داره بعنوان یه مرد ...

بابا کلا خودمو میکشم کنار

یه بار دو سال خونه اش نرفتم شب یلدا یا گریه زنگ زد شوهرم که آره دلمون تنگ شده جاتون خالیه شوهرمم اومد التماس و حرف و ...منو برداشت برد خونه مادرشوهرم با علم بر اینکه میدونه من از ماهی متنفرم و با اصرار زیااااد شام ماهی گذاشته بود 

بخدا منم راضیم نبینمش خودشون میان سمتم منم دیگه به شوهرم میگم آقا طلاقمو بده راحت شم 

هی نفسی میاد و میگاد🙃

بابا کلا خودمو میکشم کناریه بار دو سال خونه اش نرفتم شب یلدا یا گریه زنگ زد شوهرم که آره دلمون تنگ ش ...

چی بگم من ک جات نیستم ببینم تو چی میگی

ان شاءالله خیره