2777
2789
عنوان

چقدر شوهرم اذیت می کنه 🤕🤕🤕🤕🤕

227 بازدید | 14 پست

برای کادوی روز دختر امروز و فردا می کنه

سه شنبه روز دختر است.

میگم یک تکه  طلا بگیر 

هی میگه شاید ارزون تر بشه

امروز دیدم تو سایت طلای نیم گرمی داره نگاه می کنه خیلی ناراحت شدم.

برای دخترتون؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه برام عجیبه اینایی که طرفشونو مجبور میکنن کادوی مناسبتی بگیرن براشون

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

باورت میشه از وقتی بچه دار شدیم خیلی به مناسبت های خودمون اهمیت نمیدمولی روز دختر برای دختر نوجوون ...

آخرش برای خودت یا دختر نوجوون؟ 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

دخترم

آها خب دخترا تو این سن مگه با طلا خوشحال میشن؟ یه چیزی که نیاز داره براش بگیرین. 

همیشه برام عجیبه اینایی که طرفشونو مجبور میکنن کادوی مناسبتی بگیرن براشون

ولی مادرها باید به پدرها بگن 

چون مردها ممکنه یادشون بره یا حواسشون نباشه 

من خودم هم هدیه می گیرم

ولی طلا را اگه تنها بخرم همسرم دلخور میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز