2789
عنوان

مشکل همسرم😔

397 بازدید | 23 پست

خانوما همسرم آدم تحصیل کرده و پری هست اما آداب معاشرتش خوب نی

فامیلا و خانوادم و خو‌م ب شدت اجتماعی اما همسرم حتی نمیتونه خوب احوالپرسی کنه..حرفم ک میزنه بسیااار سریع و کوتاه و تند

خیلی اذیتم از این موضوع چیکارکنم اخه

هرکسی ی جوریه دیگه..

همه ک قرارنیس مث هم باشن

توی ارتباط باخودت خوبه؟  ینی درست و معمولی صحبت میکنه؟

یا باخودتم همینجوره؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شاید درونگراست ولی هر چیه به مرور بهتر میشه نگران نباش

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هرکسی ی جوریه دیگه..همه ک قرارنیس مث هم باشنتوی ارتباط باخودت خوبه؟ ینی درست و معمولی صحبت میکنه؟یا ...

۳ساله باهمیم

بله تقریبا با من خوبه اما تو تنهایی😐تو جمع انگار ی آدم غریبه ام کنارش

بسیااار بسیااارادمای ب شدت عصبی و سادهاینم خیلی عصبی بود انقدررر روش کار کردم ک اروم شده

زمان باید بدی خوب خانواده خیلی تاثیر گذاشته روش

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

۳ساله باهمیمبله تقریبا با من خوبه اما تو تنهایی😐تو جمع انگار ی آدم غریبه ام کنارش

نمدونم بخدا  عجیبه

ی چیزی هست به اسم  ای‌کیو  Eq   ینی هوش هیجانی

توی بضی افراد  این مورد ضعیفه

علایم این مدلی داره  مثلا توی جمع ارتباط ضعیفی داره  نمیتونه کنترل هیجانات داشته باشه  پر از استرس و اضطراب میشه و خیلی چیزای دیگه

یا مثلا ممکنه شدیدا درونگرا و خجالتی باشه

اگ ی جلسه روانشناس بالینی برین ریشه این قضیه مشخص میشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چیش دقیقا؟! اینکه پیش فک و فامیلا میبرمش کلا سرش پایینه خوبه؟؟

نمیدونم، من حوصله اونایی ک هی صحبت میکنن تعارف میکنن و ... ندارم، دلم میخاد حرف نزنن زیاد، سلام خوبی ممنون تموم

خدا رو چه دیدی