2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا سعی کن استرس نداشته باشی مهمترینش همینه انشالله که جواب مثبت بگیری به هیچی فک نکن خودتو بنداز تو بغل خدا هرچی صلاح دونست دیگه همون میشه

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

من پنجشنبه انتقالمه چند روز استراجت داشته باشم واقعا جایی نرم بیرونی مهمونی جایی؟

عزیز پروسه سختی و داری پشت سر میزاری اون همه درد و امپول احتیاط کن تا انشالله نتیجه مثبت بگیری روزای اول و قشنگ استراحت کن حرکت سخت انجام نده بعدش یه استراحت نسبی و پله اینا اصلا نرو به هیچکس جز شوهرتم نگو برات از ته دل ارزو میکنم انشالله یه نینی خوشگل بیاد تو دلت

من پنجشنبه انتقالمه چند روز استراجت داشته باشم واقعا جایی نرم بیرونی مهمونی جایی؟

درضمن شیر سویا هم میگن خوبه بعد انتقال بخوری تو اینترنت باز بزن ببین چیا خوبه برات

درضمن شیر سویا هم میگن خوبه بعد انتقال بخوری تو اینترنت باز بزن ببین چیا خوبه برات

میگم دو سه روز اول اصلا جایی نرم فقط خونه بمونم؟

دراز بکشم؟

توالت فرنگی برم؟

میشه همشو حواب بدی؟

انتقال درد داره انجامش؟

میگم دو سه روز اول اصلا جایی نرم فقط خونه بمونم؟دراز بکشم؟توالت فرنگی برم؟میشه همشو حواب بدی؟انتقال ...

اره جایی نرو‌فرنگی بهتره استفادش دردش مثل معاینس نترس اصلا توکل کن به خدا

اره جایی نرو‌فرنگی بهتره استفادش دردش مثل معاینس نترس اصلا توکل کن به خدا

فردای انتقال ینی جمعه پارک دعوتیم ناهار یا شام 

پیگ نیکی 

نرم نه؟

دایی همسرم دعوت کرده باید بپجیونیم نریم🫤

چون فردا انتقاله میترسم برم اونجا نمیشه ک جلوی کسی دراز بکشم زشته

فردای انتقال ینی جمعه پارک دعوتیم ناهار یا شام پیگ نیکی نرم نه؟دایی همسرم دعوت کرده باید بپجیونیم نر ...

نه نرو اصلن زشت اینه که زحماتت به هدر بره مخصوصا فرداش سعی کن زیاد تکون نخوری البته همه چی دست خداست ولی رعایت کنی بهتره عزیزم

فردای انتقال ینی جمعه پارک دعوتیم ناهار یا شام پیگ نیکی نرم نه؟دایی همسرم دعوت کرده باید بپجیونیم نر ...

ی بهونه بیار مثلا سرماخوردم حالم بده کمرم گرفته یا هرچی ولی نرو و بهشونم نگی ک انتقال داری چون دو هفته برات سختتر میگذره