2777
2789
عنوان

بازگشت به روزهای نارنجی 🌱

936 بازدید | 66 پست

برای حال خوب خودت امروز چه کار کردی؟

امشب تنهایی رفتم رستوران، غذا رو توی محیط باز که پر از عطر گلهای  یاس بود خوردم تجربه ی جدیدی بود 

بدون توجه به آدمهایی که اونجا بودن فقط و فقط به این فکر کردم که برای حال خوب خودم  چه کار میتونم بکنم چیا رو باید تغییر بدم .آهسته آهسته پله پله

چند ماهی هست که نتونستم کتاب بخونم الان میخوام شروع کنم به خوندن 

دخترااا شما برای خوب شدن حالتون  چه کارهای میکنین؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب😍😍

من جدیدا شروع کردم کتاب میخونم یمدت بخاطر مشکلاتم کلا کتاب رو گذاشته بودم کنار اما دوباره شروع کردم

سالم خواری و ورزش و پیاده روی هم انجام میدم و رژیم دارم و لاغر شدم و همه اینا باعث شده حالم بهتر از قبل باشه و از افسردگی دور بشم

به هوش مصنوی گفتم این اتاق نشیمن رو برام طراحی کنه عاشقش شدم 😍😍

چقدر آرامش داره

اینجا کتاب بخونی بارون هم بیاد😍

هفته پیش داشتم کتاب میخوندم بارون میومد تو تاریکی شب با صدای بارون... خیلی لذت بخش بود

چه خوب😍😍من جدیدا شروع کردم کتاب میخونم یمدت بخاطر مشکلاتم کلا کتاب رو گذاشته بودم کنار اما دوباره ...

الهی شکر  که حالت خوبه😍😍

اره منم پیاده روی رو توی برنامم قرار دادم 

چند ساله کتاب میخونم  ولی از بهمن نتونستم سمت کتاب برم 

به هوش مصنوی گفتم این اتاق نشیمن رو برام طراحی کنه عاشقش شدم 😍😍

چه آرامش میده بهم😍

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
چقدر آرامش دارهاینجا کتاب بخونی بارون هم بیاد😍هفته پیش داشتم کتاب میخوندم بارون میومد تو تاریکی شب ...

حسابی لذت بردی .

کاش همچین اتاقی با همین ویو داشتم .صدای بارون همیشه حالمو خوب کرده 

2790
2778
2791
2779
2792