2777
2789
عنوان

واقعا چجوری نودل میخورین🤢🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقشم ..........ولی برام خوب نیست گذاشتمش کنار.......................مخصوصا اون خارجیاش که تو مروی میفروشن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مکه چی گفتم؟ گفتم دلم یه جوریه

نه ببین لحن منو احساس میکنم به منظور بد گرفتی 

نمیگم حرفت مشکلی داره که میگم طبق سلیقت شاید نبوده ولی میگی اسهال اینا ادم بخواد بخوره یاد این جمله میوفته کلا خوب نیست به خوراکی اینا ازین نسبتا بدی دیگه 

نه ببین لحن منو احساس میکنم به منظور بد گرفتی نمیگم حرفت مشکلی داره که میگم طبق سلیقت شاید نبوده ولی ...

نه آخه واقعا گوارشم بهم ریخته از عصر دل‌پیچه دارم و آخرش به اسهال میرسه 

نگفتم که باعث اسهال میشه گفتم من خوردم دچارش شدم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)