2777
2789
عنوان

سقط جنین

142 بازدید | 16 پست

سلام ترو خدا به دادم برسین من چقدر وقت پیش با نامزدم نزدیکی داشتم بعد احساس کردیم ک مایع منی ریخته داخلم قرص اورژانسی خوردم بار دومم نزدیکی باز فکر کردیم ریخته دوبارع قرص اورژانسی خوردم ک روهم رفتع شد چهار تا قرص بعد چقدر وقت لکع بینی قهوه ای پیدا کردم فکر کردم میخوام پریود شدم ولی نشدم البته به تاریخ پریودیم نزدیک نبود بعد بی بی چک گذاشتم میانه در اومد من نامزدیم خانواده ها افکار قدیمی دارن ترو خدا بگین چیکار کنم تا تشکیل نشده سقط کنن لطفا کمک کنین اگر خانواده ها بدونن ابرو ریزی میشه😭😭😭

دیگه رابطه کامل دارید جلوگیری هم نکردید دیگه کلا زن وشوهرید پای کارتون وایسید حلال هم هست چکار حرف مردم دارید اگه میترسید از حرف بقیه یکم سفت تر می‌گرفتی جلوگیری رو 

الآنم اورژانسی خوردی احتمالا تایمت به هم ریخته فک نکنم باردارباشی ازت قرص هم ضرر داره مثل نقل نخور عوارض داره برای بدن تو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الان مشکلم اینه ک قرص اورژانسیا اثر نکرده و بی بی چک گذاشتم نیمه مثبت در اومده

قرص اورژانسی رو کِی خوردی؟تا سه روز بعد رابطه اثر داره

و صدرصدیه

آسمون ما بده دیگه وضع ابراش...(:
دیگه رابطه کامل دارید جلوگیری هم نکردید دیگه کلا زن وشوهرید پای کارتون وایسید حلال هم هست چکار حرف م ...

ببخشید یه سوال من بی بی چک ک گذاشتم بعد اینکه ادرام ریختم خشک شد دوبارع ادرار ریختم ممکنه اون ردای دیکش به وسیله اینکه چند بار ریختم پرنگ شده باشع چون الان شده سه تا رنگ  یکی شفاف دوتا پرنگ

من الان مشکلم اینه ک قرص اورژانسیا اثر نکرده و بی بی چک گذاشتم نیمه مثبت در اومده

بی بی چک نیمه مثبت نداره ، یا مثبته یعنی دو خط داره که ممکنه یکیش کمرنگ باشه یا منفی که یه خط داره .

حالا شما برای اینکه خیالت راحت باشه برو آزمایش خون بده ، حتما نشون میده ، تکلیفت مشخص میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اگرم عجله داری آزمایش خون بده فردا 

قرص رو درست خوردی یعنی هم زمان دوتا یا چقدر بعد ش 

ممکنه قرص اصلا اثر هم نکنه 

کسی که بچه نمی‌خواد رابطه کامل نداره اگر داره دوتا روش جلوگیری هم زمان