2777
2789
عنوان

چطور فراموش کنم😭

309 بازدید | 31 پست

بچه‌ها لطفا راهکار بهم بدین

من چند ماه با یک آقایی آشنا شدم که خیلی بهش علاقه مند شدم و اتفاقات زیادی بینمون افتاد و اونم فک میکنم بهم علاقه داشت

الان بعد چند ماه من و از همه جا بلاک کرده و میگه رابطه به درد نمیخوره

البته بگم که یه مدت بعد آشنایی فهمیدم که هنوز در مرحله طلاق و جدایی بوده و بهم نگفته بود

همین دلیل کافیه برا فراموش کردنش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاقش که الکی هست واختلافش

شما بازیچه دستش شدی 

دیگه فهمیدی زن داره بچه داره دنبال چی اون آقا هستی الان اون بخواد شما که میدونی نباید بخوای 

اگرم رابطه ای بوده بدون عقد وتعهد وثبت در واقع در حق خودت ظلم کردی

دعای فراموشی بخون ازش سرد میشی

چه دعاییه میشه بگی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم شرایط تو دارم بدون دلیل ولم کرد بعد اونهمه ابراز علاقهههه

بعدم سعی کرد همه تقصیرات رو بندازه گردن من😭فقط می‌خوام بدونم اگه خدایی هست چطور بهش اجازه داد با من اینکار و بکنه