2777
2789

سفیده تخم مرغ برای لایه برداری تاثیر خوبی داره اما در کل مفید نیست زیاد نزنید .

روتین مناسب پوستم دارم 

تغذیه ام رو اصلاح کردم 

روبالشی و وسایلی که با صورتم تماس داره رو بیشتر میشورم 

ضدافتاب رو هیچوقت فراموش نمیکنم 

برای پوست بدنمم همیشه خوب آبرسانی و اسکراب میکنم 

و هر چیزی به پوستم نمیزنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست از روتین پوستی و مافیای تمام نشدنیش برداشتم 

البته نه که کلا روتین نداشته باشم .... 

صبح به ثبح با یه شوبنده خیلی ملایم میشورم 

ضد افتاب فقط تو روزایی ک ظهر بیرون باشم میزنم

اسکراب در حد لیف لوفا ... 

ابرسان هم هر وقت حس کنم پوستم کم اب و خشکه . تو زمستان هر روز استفاده کردم چون واقعا خوب بود و لازم بود. اما الان دیگه نه گاهی بعد از حمام می زنم.

و باید بگم که واقعا خوب بود واسم  .... انگار پوستم به ارامش رسید 

الهی به امید خودت...  
سفیده تخم مرغ برای لایه برداری تاثیر خوبی داره اما در کل مفید نیست زیاد نزنید .روتین مناسب پوستم دار ...

سفیده رو به عنوان لایه بردار نمی زنم

همزده به شمل کف میزنم

چرا بده؟

سفیده رو به عنوان لایه بردار نمی زنمهمزده به شمل کف میزنمچرا بده؟

به روشی که رو صورت میزنید مرتبط نیست کلا خاصیتش لایه برداریه چه روی صورت بمونه و چه یه لحظه برخورد کنه و سریع پاک کنید .

باکتری هایی که تو سفیده هست به شدت مضره برای پوست صورت عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تخم مرغ از مرغا خودمونه کاملا بومی😂بازم مضره؟

اره قشنگم فرقی نمیکنه هر تخم مرغی که باشه به هر حال سفیده اش مضره . کلا ماسک های خونگی خیلی ریسک دارن همشون مناسب نیستن فقط بعضیاشون قابل استفاده ان.