2777
2789
عنوان

مامان بدیم من همش بچه رو میذارم میرم

3482 بازدید | 113 پست

پرستار داره، خیلی میسپاریمش دست پرستار شاید روزی ۴ ۵ ساعت تنها پیش پرستارش باشه. بعضی شبهاهم میسپاریم به پرستار میریم رستوران یا مهمونی اینم بگم دوربین هست خونه مدام چک میکنیم و حواسمون هست بهش.

ولی عذاب وجدان میگیرم وقتی دوتایی با شوهرم میریم بیرون اگرم نریم رابطه خودمون دوتا بهم میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا رابطتون بهم بخوره بچه گناه داره باید وقت براش بذاربد

خب فرصت خلوت دوتایی نداریم

بعد من عصبی میشم وقتی وقت برای خودم نداشته باشم و بی حوصله میشم

واقعا نمیدونم کار درست چیه

واه پس اون طفل معصوم چی باعث نشه طفل احساس کنه کلا دوسش ندارین گلم براش پرستار گرفتین دلیل نمیشه از محبت مادری بچت رو دریغ کنی یا پدری مگه قراره با وجود بچه رابرتسون بهم بخوره گاهی وقتها که میرید رستوران بچه رو هم ببر براش وقت بذارین آخر هفته شده نصف روز براش وقت بذارین ببرینش شهربازی به خدا که اون بچه دو روز دیگه افسرده میشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

پنج ماهشه

ای خدا 

سنی نداره که دلت میاد ؟

از الان براش جبران کن بیشتر پیشش باش حالا این که چون ظاهرا غریبی و کسی پیشت نیست خب همه تا ماه های اولیه مادر یا مادرشوهرشون کنارشونه یکمی بار از مسئولیت میگیره تا عادت کنن شاید همین تنها بودنه باعث شده کلا از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنی

به نظرم اگه شاغل نیستی وقتشو داری بیشتر با نینی وقت بگذرون هنوز بچست چیزی متوجه نیست ولی یکم دیگه بزرک تر شه قطعا توجهتو نسبت به خودش درک میکنه

واه پس اون طفل معصوم چی باعث نشه طفل احساس کنه کلا دوسش ندارین گلم براش پرستار گرفتین دلیل نمیشه از ...

هرروز بیرون میبرم کلاس یوگا میریم باهم باباشم از سرکار میاد میبره میگردونه

ولی مثلا از کلاس برمیگیردیم میذارمش خونه پیش پرستارش خودم میرم خرید

یه بچه مگه چند ساعت در روز بیداره که پنج ساعت با پرستار باشه.واقعا گردش و مهمونی بهتون مزه میده؟وقتی نمیتونین از یسری چیزاتون بزنین چرا بچه میارین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
2790
2778
2791
2779
2792