2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک ۴تومن دارم

اوووو خوب بهترین خونه هارو تو باغستان و شاهین ویلا میتونی بخری البته متراژ پایین

من شاهین ویلام

الان قولنامه ای ۱۰۰متری با اسانسور و پارکینگ اختصاصی این قیمته

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
شما گرم دره میشناسین جای خوبی نیست؟

بله عزیزم میشناسم

اینم بگم خیابوناش صاف نیس شیب زیاد داره اطرافش پر کوه و ایناست

زیاد رفتم بخاطر کار شوهرم 

اصلا از محیطش خوشم نمیاد 

توهین ب کسایی که اونجان نشه چون هر کس بومی اونجاست عادت کرده

اوووو خوب بهترین خونه هارو تو باغستان و شاهین ویلا میتونی بخری البته متراژ پایینمن شاهین ویلامالان ق ...

نود هشت متری داخل باغستان دیدیم سه میلیارد پونصد باغستان زیاد ارزون نیست 

با پولی که تو گرم دره هست خب پایین شهر کرج میتونن بخرن زیاد تفاوتی نداره

پایین شهر کرج منظورت کجاشه؟کمالشهر و خرمدشت و حصارک دیگه ویلایی خیلی بزرگ میتونه بگیره

ولی اپارتمان قولنامه ای در حد متراژ ۸۰ تا ۱۰۰ با ۴تومن خونه های عالی تو باغستان و شاهین ویلا هست

پایین شهر کرج منظورت کجاشه؟کمالشهر و خرمدشت و حصارک دیگه ویلایی خیلی بزرگ میتونه بگیرهولی اپارتمان ق ...

قلنامه ای خیلی دردسر هست عزیز تو فروش خرید و نمی ارزه کسی اینجوری خرید فروش کنه و اینکه باغستان قولنامه ای نداره زیاد در حد یکی دوتا و بعضی مواقع قولنامه ای امکان داره شهرداری حکم تخریب بده اون موقع خریدار بنده خدا باید چیکار کنه ؟