2777
2789
عنوان

هر کسی یه آستانه ی صبری داره

313 بازدید | 38 پست

هر کسی تا یه جایی میتونه تحمل کنه انقدر سعی نکنید طرف رو به جنون برسونید

انقد با روانش ورنرید

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی ی لیوان لبریز از اب با قطره آبی سر میره

گاهی فنری بیشتر از توانش ک فشرده شه در میره

....

کاش بیشتر از توان ادمها بهشون فشار نیاریم

بعضی حرفها مثل زباله های هسته ای اند هیجا نمیشه دفنشون کرد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
گاهی ی لیوان لبریز از اب با قطره آبی سر میرهگاهی فنری بیشتر از توانش ک فشرده شه در میره....کاش بیشتر ...

احسنت 👏 دقیقا همینجوری هستش که گفتین 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

دقیقااا با روان همدیگه بازی نکنیم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

ولی خیلیا دارن کیکنن

اونا خودشون روانی هستن 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هنوز قانع نشدی که تاپیک بزنی 🥱 😂 ؟

نه من اگه جواب همه رو ندم عذاب وجدان میگیرم 🫥😂 حوصله هم ندارم همه رو لایک کنم جواب بدم 🤦‍♀️😂 

عوووووم🥴😂

خاک بر سرا 😂🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792