2777
2789
عنوان

به ته خط رسیدم

292 بازدید | 37 پست

به ته ته تهش

امروز بعد از 4سال پشت کنکوری بودن آخرین ازمون سنجش درصد زیر 10 داشتم 

زیاد خوندم با زبون روزه خوندم 

زندگیو به خودمو اطرافیانم تلخ کردم 

پارسال پرستاری ازاد اوردم ولی هدفم دندون بود 

سالای قبل ترش فوریت پزشکی

اما نرفتم این حق من نبود من همه درسارو بلدم همشونو اخه هزار بار خوندم بهترین سالای عمرو گذاشتم برای درس خوندن ولی نتیجه نمیبینم

بغض داره خفم میکنه من شرمنده مادرم شدم 

کاش بمیرم یا از اول این راهو انتخاب نمیکردم

۴ سال زمان زیادیه بیشتر نمون پشت کنکور 

چرا یه حرفه ای یاد نمیگیری خیلیا با درس ن با هنری ک بلدن پیش رفتن موفق شدن عزیزم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم کنکوری ام و امروز با کارنامه قلمچی یکم ما امید شدم، دلم میخواست باهات حرف بزنم یه جورایی انگار که دارم با خودم حرف میزنم و خودمم آروم میشم، ببین تو چند ساله داری درس می‌خونی قطعا پشت کنکور موندن فشار روانی زیادی روت گذاشته، یچیزی که من از کنکور درس گرفتم این بود که کنکور فقط خوندن درس نیست، مجموعه ای از یه سبک زندگیه درسته. 

می‌خوام بهت بگم بیا تا امید نباشیم، با این شرایط جدید کنکور هنوز امتحانای نهایی هست اونم با تاثیر ۶۰ درصدی، هنوز کنکور تیر هست که من مطمئنم تو نتیجه خوبی از اردیبهشت میگیری چون پایه خوبی داری.

یکم به خودت استراحت بده، تا فردا بعد از ظهر درس نخون، به ذهنت استراحت بده، برو حموم همه‌ی فکراتو توی حموم خالی کن، آروم آروم از بعد از ظهر فردا دوباره شروع کن درس خوندن 

تلاش کردن مثل انرژی توی فیزیک می‌مونه، هیچوقت از بین نمیره، ولی سر وقتش خودشو قشنگ نشون میده

سلام عزیزم منم کنکوری ام و امروز با کارنامه قلمچی یکم ما امید شدم، دلم میخواست باهات حرف بزنم یه جور ...

سلام ممنونم بابت درکت

چاره ای نیس باید این ی هفته رو هم تلاش کرد 

پارسال تراز 8هزار کنکور گرفتم الان میدونم چقد اشتبا کردم ک نرفتم 

اگه کنکورو مث امروز بدن چی

سنجش خیلی سخت تر از قلمچی بود امروز

فقط یک چیز از خدا میخام اونم اینه حواسش به کسایی باشه ک از همه چیزشون زدن برای هدف

خیلی تلاش کردم از همه چی زدم این حقم نیس 

بله همش اینطوریه مگه اینکه نابغه باشی جز نفرات برتر باشی تک رقمی

نابغه نمیخاد الان رتبه های 4 هزار رشته های تاپ تعهدی میده کاش عرضه داشتم اینو میوردم ک بعدش نمیگفتم عمرم رفت

سلام ممنونم بابت درکتچاره ای نیس باید این ی هفته رو هم تلاش کرد پارسال تراز 8هزار کنکور گرفتم الان م ...

قطعا این حقت نیست قطعا هم قرار نیست این نصیبت بشه، وقتی پارسال تراز هشت هزار گرفتی قطعا امسال عرضه اینو داری ایشالله بری روی نه هزار به بالا 

ازمونای آزمایشی همیشه از کنکور سخت تر میدن بخاطر همون میگن هفته های آخر کنکور همون سوالای سال های قبل رو حل کنید دهنتون درگیر تستای عجیب غریب نشه

فردا هم آزمون امروزتو تحلیل کن که اگه احیانا هم کنکور مثل این اومد دستت خالی نباشه 

سهام باشه برای همه سخته 

برات آرزوی موفقیت میکنم، الان مهمترین چیز ذهنیت توعه

( وی خودش تا نیم ساعت پیش داشت به خوردن قرص فکر میکرد ولی چون خیلی  برای این کارا ترسو بود پشیمون شد) 🤣🤣

نابغه نمیخاد الان رتبه های 4 هزار رشته های تاپ تعهدی میده کاش عرضه داشتم اینو میوردم ک بعدش نمیگفتم ...

چه تعهدی اخه الان بهترین دانشگاه هم بری مدرکت هییچ کاربردی نداره اینهمه فوق لیسانس بیکار

😎🦁🔥