2777
2789
عنوان

راه چاره

39 بازدید | 8 پست

پدرم معتاده الانم دیگه خیلی داره از حد میگذره

مامانم معلمه همه کارت های مامانم دستشه

مامانم این ماه ۳ میلیون از حقوقش اضاف شده

میخوایم اون ۳ میلیون برا خودمون باشه چیکر باید بکنیم به نظرتون خیلیم زرنگه حساب همه چی و داره دیگه خستمون کرده 

چیکار کنیم ۳ تومن و برداریم نفهمه 

کارت را ازش بگیرید مادرتون باید اینکار را انجام بده

هعی خدا مامانم خیلی ساده حتی میترسه اون ۳ تومن و بگیره ازش 

دیوونه میشه مریض میشه میوفته رو دستمون خودشو به غش و ضعف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بابات میفهمه حقوقا اضافه شده . و اینکه گفتی زرنگ هم‌ هست . 

خب چرا بهتون پول نمی‌ده ؟ دعوا راه میندازه ؟ 

حقوق رو تقسیم کنید 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خب بابات میفهمه حقوقا اضافه شده . و اینکه گفتی زرنگ هم‌ هست . خب چرا بهتون پول نمی‌ده ؟ دعوا راه مین ...

همه رو از آن خودش میدونه میگه کارت خودمه پول خودمه همه پی انگار مال خودشه عقده داره 

تازه میریم فیش و نگاه می‌کنیم هم دعوا راه میندازه چه برسه یه راست بگیم پول ریختن پول مارو بده 

همه رو از آن خودش میدونه میگه کارت خودمه پول خودمه همه پی انگار مال خودشه عقده داره تازه میریم فیش و ...

وقتی خوابه یواشکی کارت ها رو بردار برو خود پرداز جا بجا کن پولا رو برا خودت البته همه شو‌ نه ک‌ تابلو نشه هرر دفعه یکی دو تومن بردار . 

بعد خونه هم بگو مامانت حواسش باشه رمز گوشیشو بلد باشید ک‌تا اس براش اومد پاکش کنید . 

اکه خورده خورده برداری احتمالا   متوجه نشه .. 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

وقتی خوابه یواشکی کارت ها رو بردار برو خود پرداز جا بجا کن پولا رو برا خودت البته همه شو‌ نه ک‌ تابل ...

همیشه از عابر تراکنش میگیره چون تو گوشی پیامک نمیاد 

امتحان میکنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم