2777
2789
عنوان

بچه ها خرید از گناوه چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 38 پست
ممنون عزیزم یعنی هفته دیگه برا خریدخوب نیست؟

به نظرم کلا پوشااک گناوه فرقی با شهرای خودمون نداره ففط لباس بچگونش هست که قیمت هاش خوبه فک کنم کنگان بهتر باشه 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سورنا جون, مثلا قیمت لباس خونگی بچه چطوریه؟ یا لباس زیر جینی قیمت میدونین چنده؟ تونیک و دامن و ...

لباس بچه با قیمت خوب گیرت میاد البته اگر خیلی شیک پسندی تو بازار قدیم زیاد چیزی گیرت نمیاد😀لباس زیر که عالیه تونیک و دامن و اینا هم قیمت مناسب هست.البته من قیمتا نسبت به بوشهر میدونما اینجا بی نهایت گرونه.دلوار هم یه سر برو.وسایل آشپزخونه هم اگر خواستی برو بندر عامری الماس جنوب مفففففته

[QUOTE=53074419]ممنون بانو جان سوسنگرد و هندیجان دقیقا چه چیزایی داره؟بازارش شباهم بازه؟[/QU

گناوه مثل اهوازه شبا بازه تا آخر شب ولی سوسنگرد و هندیجان کمتر اینطورن هندیجان هم لوازم خونه هم لباس و ماهی اینا میرن میگیرن. سوسنگرد فقط لباس البته سوسنکرد دم عید میرزن لباس و مناسب

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
ممنون بابت راهنماییت عزیزم میشه اسم بازارهای قدیمی و جاهایی که خودتون خرید میکنید و مناسبه معرفی کنی ...

ببین عزیزم مرمز شهر یه میدون داره کللللل پاساژا همشون همونجان بهروزی جمال زاده گرگین پور همیشون سر همون میدونن راحت پیدا می کنید

لباس بچه با قیمت خوب گیرت میاد البته اگر خیلی شیک پسندی تو بازار قدیم زیاد چیزی گیرت نمیاد😀لباس زیر ...

ممنون عزیزم مثلا میگین مفته قیمتس چقدره مثلا؟ عزیزم دلوار اسم بازاره؟

من گناوه رفتم چیز خوبی گیرم نیومد هم پاساژا هم بازار قدیم قیمتاش گرونتر از قشمه اگه قصدت خریده قشم درگهان خیلی بهتره و مناسبتره تنوعش هم بیشتره کلا گناوه با قشم قابل مقایسه نیست بازارش رونقی نداره زیاد به خصوص که ته لجنی هم کم شده