2777
2789
عنوان

بعضی زنا چقدر خطرناک شدن😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 57 پست

من یه چیزی بگم .من وقتی ۵ سال پیش حامله بودم یکی از همکارای شوهرم با شوهرم دوست شدن .از کجا فهمیدم؟یکبار شوهرم حمام بود براش مسیج اومد چون گوشیش قفل بود پیام نصفه بود اسم اون زن رو به اسم خواهرزادش سیو کرده بود که من از متن پیام شک کردم .وقتی قفل گوشیشو میخواست باز کنه خیلی نامحسوس دقت میکردم تا الگوشو بفهمم شب که خواب بود رفتم گوشیشو‌برداشتم و با کلی امتحان کردن بالاخره بازش کردم یه برنامه ضبط مکالمه براش ریختم واتساپش هم هک کردم و روز بعد از مکالمه ایی که داشتن وپیامها فهمیدم بله شوهرم عاشق این زنه که از خودش یکسال بزرگتره و بیوه است و یه دختر ۱۰ ساله داره شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چت بوده💔بابام انقدروش باز شده اگه بگیم پرو تر میشه

تاریخش ماله کیه؟اسکیرین بگیرید بعد اگه باز تکرار کرد به مامانتون بگید میتونه طلاق بگیره خدا میدونه اگه کاریش نداشته باشید فقط چت میمونه یا نه

دقیقاقسمم خورده ک آقام بعد از اون ور جنسیت زده زناینا شیشه میکشن

😂😂😂😂👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

زن نما هستن تو تاپیکشم گفته مردم ولی جنسیت زن زده لطفا تعلیق بشن ممنون@niniyar

شما خودت اقایی،از چی میترسی؟!😂😂

نترس بهت درخواست نمیده،ایشون جنسیتو اشتباه نزده ک ب اقایون درخواست بده

بچه رو سقط کردی؟چی شد؟

وقتی فهمیدم رفتم پیش وکیل درخواست طلاق دادم خونه و ماشین و هر چی داشت توقیف کردم .وقتی فهمید به غلط کردن افتاد و همه چیزو اعتراف کرد .گفت چون خانواده تو منو اذیت کردن منم میخواستم اینحوری اذیتشون کنم اون زنه هم خودش تو حاملگی شوهرش رفت با یه زنه دیگه و طلاقش داد اونم بهش کفت منم میخوام این بلایی که سرم اومده سر یکی بیارم