2777
2789
من نمیدونم چرا اینا که هنوز بلوغ فکری پیدا نکردن چرا ازدواج میکنن

چرا بچه دار میشن . تازه اعتقاد دارن مادر خوبی هم هستن که از بچه شون دفاع میکنن.

توی یه تاپیک دیگه یه خانمی سر یه ماجرایی گفت من کسی به بچه م چپ نگاه کنه میزنم تو دهنش . اشک بچه م رو در بیاره میزنم تو دهنش و....خلاصه فقط داشت میزد تو دهن مردم. 

منم گفتم بهش اینطوری بچه ت فقط از زندگی، پاچه گرفتن یاد میگیره و تمام .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگفت دیگه بچه باید ادب بشه یعنی چی از بچت بدم میاد مگه دست خودشه بدش بیاداگه من جای اون خانم ب ...

اون بچست بچه میفهمی؟درک درستی از بد اومدن نداره با ۴ تا کلام حرف مثبت میشه توجیهش کرد نه تا اخر عمر کینه انداخت تو دلش

مزخرف ترین تاپیکی بود که تو این مدت دیدم، همون اولشو خوندم حالم به هم خورد، حالا جالب اینجا بود که استارتر تاپیکو زده بود برای اینکه بقیه تاییدش کنن، ۴۰ صفحه ملت سعی کردن خانومو اصلاح کنن! بابا نرود میخ اهنی در سنگ

ولی خدایی من بودم گریم میگرفت اگه بچه کتک مبخورد هرقدر بی تربیت 

مادرش باید تربیت کنه که خودشم نداشته بخواد تربیت کنه حتما

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

دختر منم هشت سالشه. .بخدا ما خیییلی هم با ادبیم به بچمونم ادب و تربیت یاد میدیم ..خودمونم تو خونمون همیشه با ادب و احترام صحبت میکنیم ..خونمونم همیشه بدون تنشه. . ولی بعضی مواقع جایی میریم دخترم یه حرفایی میگه یعنی اب میشم.  بعدش میام تو خونه تذکر میدم ..خوبم فکر میکنم میبینم که یه چیزایی شنیده همینطور تو ذهنش به هم چسبونده گفته.  دیگه کسی بیاد اینطور برخورد کنه درست نیست.  بعدش م بچه ها معنی و مفهوم خیلی حرفا و احساسا رو نمیدونن دقیق ..این رفتارا برا بزرگترت بیشتر بده چون عقلشون میتونه بین خوب و بده وتمیز بده

مزخرف ترین تاپیکی بود که تو این مدت دیدم، همون اولشو خوندم حالم به هم خورد، حالا جالب اینجا بود که ا ...

همه هم نمیخواستن اصلاح کنن . یه عده ای هم قویاً میگفتن تو حق داری چرا باید گفته باشه از بچه ت بدم میاد. خوب کردی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من احتمال میدم اون خانم افغانی بودن چون هی میگفت تو ایران اینجوری و اونجوری بعدم یه جا گفت ما دختر 1 ...

نه مال سانفرانسیسکو بود اخه خیلی حس باکلاسی داشت😁😁

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ی چیزایی دوستانی ک میگن بچهای الان هیولان بی ادبن باید کشته شن ایا خودتون بچه ندارین؟؟؟اطرافیانتون بچه ندارن؟😐

چقد بد صحبت میکنین😕😕😕😕

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

خیلی وقتا آدم میتونه با خنده حرف دلشو بزنه 

پسرمن اسمش محمده ی نفر هی بهش میگفت ممد منم هی با خنده تکرار کردم آقا محمد 

دفعه آخر خندیدموگفتم حیفت نمیاد اسم ب این قشنگی رو سبک میکنی خودشم خندید

خانمشم بهش تذکر داد و تمام 

یکم صبوری خیلی چیزا رو حل میکنه

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆