2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما حامله بوده ،بچه حاريش 8سالش بود ،

اومده بهش گفته من از دخترت  بدم میاد ،،

خانومم گفته ،مهم اینه خودم عاشقشم،

ایشالله آرزوی دختر همیشه بدان بمونه و خدا بهت دختر نده هيچوق

برادرشوهرم زده بچه رو احمق

خانومم حق بجانب بود حقشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

وقتی به بچه رحم نمیکنن دیگه بزرگ تا کوچکو مورد عنایت قرار میدن 

من قبول. دارم که بچه بی ادبیه و تف و اینا برا بچه ۸ساله که بزرگ شده خیلی زشته ولی کتک خوردن و نفرین خیلی ضایعس فوقش میگفت  به درک منم ازتو بدم میاد 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
خانوما حامله بوده ،بچه حاريش 8سالش بود ، اومده بهش گفته من از دخترت  بدم میاد ،، خانومم گف ...

چ‌ نامهربون عقلشو گذاشته کنار ی بچه .باعث بشه بچه کتک بخوره خیلی ظلمه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

گفته از بچت بدم میاد چون پسره بچه جاری دختر بوده بابا 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
خانوما حامله بوده ،بچه حاريش 8سالش بود ، اومده بهش گفته من از دخترت  بدم میاد ،، خانومم گف ...

به درك هم گفته بود 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
ولی یک چیزی بگم بعضی بچه ها واقعا ادب ندارن درسته بچن ولی هیچی تربیت نشدن

پس باید پدر و مادر رو مخاطب قرار میداد. نه بچه ای که سن و تجربه و هیچیش اندازه ی یه آدم بزرگ نیست و تقصیری هم نداره گ

که کسی تربیتش نکرده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))