2777
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤👈بی وژدان👉🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 69 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول یاد بگیر درست تایپ کنی (وجدان) درستشه بعد بیا تاپیک بزن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بیشتر ببینید
من از بهر حسین در اضطرابم تو از آبگوشت و نان دهی جوابم

من هم از بهر تاپیکات کم کم محو میشم

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

...

زهرمار. الان دیدم مردی. تا وقتی زن نشدی مادر نشدی تا وقتی بچه بی همسر بزرگ نکردی حق نداری بجای کس دیگه تصمیم بگیری گوه خوری اضافه نکن زن نما

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

اولا وجدان 

دوما ما جای هیچ کس نیستیم 

سوما اون بنده خدا حتما خیلی حالش بده نمک نشو روی زخمش

چهارما چرا توی هرررررررررر کاری دخالت میکنیم 

پنجما مطمئن باش اگر خدا نخواد برگی از درخت نمیفته و اون بچه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بیشتر ببینید