2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر شوهرم اینجوری شد حامله بود ولی دکتر گفت اشکالی نداره نطفه دیر تشکیل شد برا همین ...الانم بچه هاش ب دنیا اومدن رو س تا همین طوری بود س تا هم دختر بود

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   

بله ممکنه تو همین سایت یه خانوم نوشته بود یه برنامه بوده تو آمریکا خانومایی رو نشون میداده که نه ماه از حاملگی خودشون خبر نداشتن و یه دفعه درد زایمان میگیره میرن بیمارستان متوجه میشن باردارن ، چون هر ماه پریود میشدن .

ماه تین عزیرم آده منم شنیدم رنگ کردن مو ضرره مخصوصا دکلره.ولی توماه 9اصلا ضرری نیستش.

من خودمم خیلی وقته کمرمو شکمم درد میکنه صبحا حالت تهوع دارمگوشه چپ شکمم هر از گاهی تپل میشه وپریودهم شدم البته با5روز تاخیر پریودمم3روز بود.شوهرم ومادرم میگن که حامله ام اما من اصلا امیدی ندارم چون یبارم تجربه سقط دارم فک میکنم که درحال حاملگی پریود رخ نمیده.بنظر شما این حالت من از چه قراره؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
ماه تین عزیرم آده منم شنیدم رنگ کردن مو ضرره مخصوصا دکلره.ولی توماه 9اصلا ضرری نیستش. من خودمم خیلی ...

تو بعضي از حاملگي پريود رخ ميده حتي تا ماه اخر. بنظرم اصلا دوست نداشته باش حامله باشي چون خيلي بده جنين وزن نميگيره زايمان زودرس ميگيري يكي از فاميلاي ما بود بچش دختر بود ماه ٦ بدنيا اومد خيلي لاغر بود به سختي بزرگ شد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂