2777
2789
عنوان

پاگشای عروس

455 بازدید | 35 پست

یه مهمونیه پونزده نفره میخوام بگیرم ، خانوادگیه 

یکی از تازه عروسای فامیل رو پاگشا میکنم 

تقریبا ۲۲ . ۲۳ نفر میشیم 

بنظرتون کادو چی بگیرم براش؟ (قیمتش مهم نیس فقط میخوام ی چیز شیک و بدرد بخور باشه )

برای شام نظرم اینه که برنج خودم درست کنم و کباب کوبیده از بیرون سفارش بدیم 

یا اینکه زرشک پلو با مرغ درست کنم 

کدومش بنظرتون؟

و بجز برنج دیگه چی درست کنم؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کباب از بیرون خیلی کار چیپیه

باید میزبان خودش غذا درست کنه

این نظر منه البته 

سلام مامان حالت خوبه ؟ حالا که نیستی دارم حالتو میپرسم از بس که من آدم بدی ام از خودم بخاطر همه بدی هایی که بهت کردم متنفرم مامان الهی دردات به جون من بیفته تو حالت خوب باشه تا وقتی زنده بودی قدرتو ندونستم هیچ وقت بهت کمک نکردم همیشه دلتو شکستم مامان من هیچوقت خودمو نمی بخشم مامان کاش میتونستم ببینمت بغلت کنم انقدر دلتنگتم که این دلتنگی تا مغز استخوانم وجودمو به درد میاره مامان از وقتی رفتی تازه فهمیدم چقدر تنها و غریبم چقدر آسمون دلگیره چقدر روزا و شبا هر ساعتش واسم درده مامان از دلتنگیت نمیدونم به کی و به چی پناه ببرم که دلم آروم شه مامان هیچوقت دلم با خودم صاف نمیشه من به تو بد کردم به تویی که از همه معصومان درگاه الهی پاک تر و مظلوم تر بودی مامان یادته میگفتی نماز بخون با خدا باش تا بهشتی بشی مامان الان فهمیدم بزرگ ترین رسالت و ایمان من محبت و عشق به تو بود که من ازت دریغ کردم مامان کجایـــــــی خدایا تو رو بحق این جهانی که آفریدی منو به مامانم برسون میخوام فقط پیش مامانم باشم نه عشق میخوام نه زندگی من فقط مامانمو میخوام 😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤مامان الهی من برات بمیرم ولی تو حالت خوب باشه بهترین جای جهان باشی 🤲✨️از طرف دخترت همونی که قدرتو ندونست و الان بدون تو تنهاترین تنهای جهان شده 😭😭😭😭😭😭😭

کادو به تازه عروس پول میدن 

بنظرم یک تومن یا دو تومن بزارین تو پاکت براش

و اینکه غذا ب مرغ درست کن ی گوشت

بنظرم چلومرغ با خلال خوب میشه 

یا جوجه از بیرون بگیر با خلال خونه درست کن

کباب از بیرون خیلی کار چیپیهباید میزبان خودش غذا درست کنهاین نظر منه البته

عه آخه بچه کوچیک دارم یذره سخته برام 

البته درستم میگین 

ولی حس میکنم باز زرشک پلو با مرغ یذره تکراری شده 

بنظرتون چی درست کنم؟

من خودم تازه عروسم پول بهم میدن بیشتر دوست دارم البته من عید و پاگشام یکی بود تقریبا واسه همین چون ا ...

میدونی تو فامیل ما برای پاگشای عروس یه وسیله می‌خرن 

خیلییی کم پیش میاد ک پول بدن 

خب چ دسری؟ن پول نمیشه چون تو خانواده ما رسم هستش که برا پاگشای عروس یه کادو برای جهازش میدن

دسر مدل های مختلف داره بزن گوگل ببین کدوم میتونی درست کنی 

میشه یچیز تزئینی برای خونه هم خرید 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

2827
2791
2779
2792