2777
2789
عنوان

کنکور

90 بازدید | 5 پست

نظرتون راجب پشت کنکور موندن چیه؟

من دوازدهم تجربی ام

امسال و سال های قبل تست اصلا نزدم(به جز بعضی فصل های فیزیک)

ولب خب تشریحی رو تقریبا خوندم

اینکه تست نزدم امسال بخاطر این بود که درگیر حاشیه با یکی از دوستام شدم که حالمو بد کرد و من نسبت بهش حساس شدم(مثلا الان اون چند ساعت میخونه؟، اون از من بهتره، اون جلوتره، اون خانوادش تحصیل کردن ولی من نه و...) که اگر بخواید میگم کلا بین ما چه اتفاقی افتاده که خودتون قضاوت کنید.

در کل من هدفم پزشکی دانشگاه تهران با رتبه کشوری زیر ۲۰۰ بود که الان با این وضع نمیارم

به نظرتون با یه سال پشت موندن میشه آورد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

من سلامت بهداشت رو بد دادم

اگر نمره سالانه م بالای 10 باشه ولی خود امتحان زیر 7 قبولم؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

سلاممن سلامت بهداشت رو بد دادماگر نمره سالانه م بالای 10 باشه ولی خود امتحان زیر 7 قبولم؟

فکر کنم برای دوازدهم اینجوری نباشه

یعنی هم نمره سالانه بالای ۱۰ و هم نمره برگه بالای ۷

فکر کنم برای دوازدهم اینجوری نباشهیعنی هم نمره سالانه بالای ۱۰ و هم نمره برگه بالای ۷

مرسی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )