2777
2789

سلام

ممنون میشم اگه تجربه تون رو به اشتراک بگذارید

بگید چند سالگی ازدواج کردید

چند سال اختلاف سنی با همسرتون دارید

آیا ازدواج با خواست خودتون بوده یا نه

و اگه به گذشته برگردید آیا بازهم این تصمیم رو میگیرید؟

اختلافمون هشت ساله.

از نظر خودم اوکی هست.

پشیمون نیستم.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ساله ازدواج کردیم

اختلاف سنی مون ۱۰ ساله

اصلا خوب نیست

من واسه یه چیزایی ذوق دارم که واسه اون بی معنی یا طبیعیه

واسه همینم همراه نیست باهام

گفتم سنش بیشتره بچه طور نیست ولی فهمیدم مردا کلا بچه ن😂🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

10 سال 

بله باز هم اینکارو می کنم چون هیچ کس تا حالا منو مثل همسرم درک نکرده 

ولی ازدواج با اختلاف سنی زیاد رو واسه همه پیشنهاد نمی کنم چون همه مثل هم نیستن 

بهترین کار مراجعه به مشاور و توجه داشتن به ویژگی های فردی خودتون و طرف مقابله

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

29 سالگی ازدواج کردمشوهرم تقریبا 10 سال ازم بزرگترهازدواجمون سنتی بودانتخاب خودم بوداگه برگردم بازم ...

ممنونم از نظرتون،پایدار باشید

اگه امکانش هست از مشکلات اختلاف سنی توی زندگی مشترکتون میگید

ممنونم از نظرتون،پایدار باشیداگه امکانش هست از مشکلات اختلاف سنی توی زندگی مشترکتون میگید

زنده باشید عزیزم

مشکل خاصی نداشتیم چون از نظر اعتقادی فرهنگی مالی بسیار شبیه به هم هستیم. دلیل انتخابمم همین بود. 

درواقع اصل بر اینه که افراد هم‌کفو باشن. سن و سال اونقدر تأثیر نداره. 

ببین تا ۴۰ و ۴۵ سالگی خوبه نمیفهمی اختلاف سنی رو.ولی کم کم دیگه میفهمی کجا چه خبره.وقتی ۴۰ سالته و همسرت میشه ۵۰ و چند سال.وقتی تو میگی بریم بگردیم و شوهرت میگه نه خونه خوبه .وقتی بشه ۵۵ و ۶۰ سال  بیشتر و بیشتر نشون میدهو تو باز زجر میکشی.

من با چشم خودم دیدم.

اونایی که میگن نه خیلی هم خوبه مادمثلا۱۰ و ۱۵ سال فاصله داریم مشکلی نداریم.سنشون کمه متوجه نمیشن.بزار یکم سنشون بالابره میفهمن همه چی رو

یاشاسین آذربایجان💓✌

دو ساله ازدواج کردیماختلاف سنی مون ۱۰ سالهاصلا خوب نیستمن واسه یه چیزایی ذوق دارم که واسه اون بی معن ...

مرسی که نظر دادید،پایدار باشید 

میشه بپرسم شما خودتون چند سالتونه؟🙂

من ۱۷سالم بود اون ۳۴دقیقا دو برابراشتباه محض بود اصن ن همو درک میکنیمن زبون همو میفهمیمخریت محضه

افرین.دقیقا همینه.و متاسفانه دیر میفهمن.زندگی فقط مال ۲۰ سال و ۳۰ سال اول نیست.تو توی اوج جوونی اون داره سن میانسالی رو میگذرونه اصلا تصورشم وحشتناکه

یاشاسین آذربایجان💓✌