«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین تا ۴۰ و ۴۵ سالگی خوبه نمیفهمی اختلاف سنی رو.ولی کم کم دیگه میفهمی کجا چه خبره.وقتی ۴۰ سالته و همسرت میشه ۵۰ و چند سال.وقتی تو میگی بریم بگردیم و شوهرت میگه نه خونه خوبه .وقتی بشه ۵۵ و ۶۰ سال بیشتر و بیشتر نشون میدهو تو باز زجر میکشی.
من با چشم خودم دیدم.
اونایی که میگن نه خیلی هم خوبه مادمثلا۱۰ و ۱۵ سال فاصله داریم مشکلی نداریم.سنشون کمه متوجه نمیشن.بزار یکم سنشون بالابره میفهمن همه چی رو