2777
2789
عنوان

جان عزیز ترین کست بیا تهدید شدم

1343 بازدید | 93 پست

ی غلطی کردم توی مجازی به ی پسری گفتم رباتم رو استارت کن زیرمجموعه میخوام حالا استارت کرد بعد بهش ی شماره دادم (شماره خودم نبود) بلاکش کردم حالا ۳ روز پیش پیام داد محرمانه کرد گفت ج...ده خانم باباتو درمیارم فردا صبح صبر کن الان ۳ روزه گذشته دارم از استرس میمیرم اکانتام رو حذف کردم سیم کارتم هم درخواست سلب امتیاز دادم ۳ شنبه سیم کارتم میسوزه ولی بگید نمیاد؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد بیاد بگه چی مثلا ؟؟؟

فقط تهدید بوده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چرا این کارو کردین؟

خیلی راحت میتونه از طریق کد ملی و سیم کارت پیدات کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️