2821
2789
چجور تجاوزی؟کامل دخول داشت؟کجا بهت تجاوز کرد

بله. نمیخوام زیاد درباره اش حرف بزنم حالم بد میشه 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این چه سوالیه خوب معلومه که مهمه

همیشه با خودم فکر میکنم وقتی که ازدواج خواستم

کنم، قبل ازدواج الکی به طرفم بگم که من قبلا رابطه

داشتم ببینم اون منو بخاطر خودم میخواد یا...

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

بچه نبودین من خیال کردم زیر ۷سال بودینکی ؟ کجا ؟‌

ببخشید نمیخوام درباره اش حرف بزنم... 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

نه فقط من زیاد بالا پایین پریدم و خیلی خیلی چیزای سنگین بلند کردم و یه بار خواهرم محکم همون جام لگد ...

خونریزی که نداشته تا حالا 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود

واقعا به نظرم بی اهمیت ترین چیزه ولی تفکر غلط ایرانی ها مهمش کرده و ماهم محکومیم به تبعیت از جامعه

بلاخره یکی حرف منو فهمید🤝

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

چن بار بعد افتادن و اینا پریود شدم

پریود نه خونریزی بکارت ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز