2777
2789

من رشته آمدم حسابداری  خسته شدم 

پشیمونم میخواستم برم عکاسی هی خانواده گفتن پولش نمیدن گرون فلان 

الان دارم زجر میکشم ب خانوادمم گفتم برگردم ب عقب یا مبرم عکاسی یا طراحی دوخت بابام گفت دوستات بهت یاد می‌دن من اصلا هیچ رفیقی ندارم حتی هیچکس سلامم نمی‌ده باور نمیکنه میگه تو مریضی تو ک خوب بودی 

اشکم در آوردن خیلی تنهام هیچ محبتی ندیدم اینقدر سخت گیرن ک‌ خجالت میکشم ب بقیه بگم 

ک نمی‌ذارن تا سر کوچه برم مگه بخاطر این برم ک خودشون بگن برو فلان چیز بخر 

هیچ رفیقی ندارم 

هیچکس نمیتونم تحمل کنم هر روز ۲۳ ساعت باید گریه م در بیاد خودشون میرن بیرون من نمیبرن میگن خونه مرتب کن باورتون میشه از کمبود محبت عقده ای شدم 😅💔 خسیسن پول نمیدن 

نتمم رلم برام می‌خرید 🙃💔 ک‌ اونم ولم کرد اخلاقش بد بود منم بد بودم بخاطر وضعیت زندگیم آدم دروغ گویی شدم افسردم شبا خوابم‌ نمی‌بره میگن تو دیونه ای فلانی اسم افسردگی میارم میزنن تو دهنم رلم میخواست بیاد خواستگاریم نذاشتن

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

آخه چی بگم من به تو دخترر🥲

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

آخه چی بگم من به تو دخترر🥲

بخدا دلم شکست هر چی سکوت کردم 

یک لباس کوچولو خوشحالم می‌کنه دعوام میکنن نمذارن بخرم اینقدر دارم اشک میریزم چشمام میسوزه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دلم شکست هر چی سکوت کردم یک لباس کوچولو خوشحالم می‌کنه دعوام میکنن نمذارن بخرم اینقدر دارم اشک ...

دست از تلاش بر ندار خودت کار کن خودت بخر 

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

توی اینترنت ، اینستا مخصوصا یوتیوب یه عالمه ویدیوی آموزشی عالی هست اونا رو ببین

دست از تلاش بر ندار خودت کار کن خودت بخر

اصلا نمذارن بیرون برم بعد میگی سرکار از الان ب فکر اینن شوهر همشهری پیدا کنن 😅💔

منم تو رو درک میکنم فقط خانوادم خسیس نیستن ولی یه عالمه مشکل دیگه دارن خودمم کم کم حس میکنم دارم روانی میشم نسبت به همسن و سالام واقعااا حال روحیم داغونه

اصلا نمذارن بیرون برم بعد میگی سرکار از الان ب فکر اینن شوهر همشهری پیدا کنن 😅💔

کارای اینترنتی مثلا ادمین تلگرام

منم تو رو درک میکنم فقط خانوادم خسیس نیستن ولی یه عالمه مشکل دیگه دارن خودمم کم کم حس میکنم دارم روا ...

😅💔 همش تو اتاق تنهام ب یک ورشون نیستم

عزیزدلممم درکت میکنم🫂

الان حسابداری بخون یکم مستقل که شدی برو دنبال علاقت

منم مثل خودتم

عاشق عکاسیم اومدم تجربی ۱۹ سالمه پشت کنکورم

چون علاقه ندارم بهش

تابستونم قراره برم آتلیه و یاد بگیرم برم سمت علاقم 

بذار یه کوچولو سنت بیشتر بشه همه چی درست میشه 

الانم اگه خانوادت بهت گیر میدن بذار پای دوست داشتنشون

از اینکه رلت رو هم ول کردی اصلا غصه نخور هنوز سنی نداری که،همه اینا طبیعیه همششش

این افسردگی و اینارم بریز دور یعنی چی افسردم 

یه کاری کن خودت حال خودت رو خوب کنی 

به چیزی فکر نکن یکم سنت بیشتر بشه باور کن درست میشه

موفق باشی عزیزدلم🫂🤍🌱

😅💔 همش تو اتاق تنهام ب یک ورشون نیستم

میرم مدرسه ساعت ۷ صبح ساعت ۷ شب برمیگردم میرم تو اتاقم تا فردا دوباره با همین روال ولی تو سعی کن خودت مراقب و به فکر خودت باشی

کارای اینترنتی مثلا ادمین تلگرام

کاش میشد کارتم ندارم باورت میشه اول سال ساندویچ داشت بوفه مدرسه وقتی می‌دیدم بچها میخورن هوس کردم اما پول ندادن بخرم😅💔